Webcompanies bestaat 10 jaar! In april 2007 is Webcompanies gestart met haar eerste webshop: www.presentsathome.nl! Om dit jubileum te vieren geven we deze maand iedere dag prijzen weg en hebben we een speciale categorie met heel veel afgeprijsde artikelen!

Iedere dag een winnaar!
Plaats jij in de feestmaand april een bestelling in een van onze webshops? Dan maak je kans op een van deze groene enveloppen. Iedere dag wordt een van deze enveloppen meegezonden in een van de pakketjes met de bestellingen van die dag. Iedere dag ontvangt een van onze klanten een cadeaubon met een kortingscode van maar liefst 20% korting! De cadeaubon kan ingeleverd worden in de volgende webshops van Webcompanies:
www.presentsathome.nl
www.plakfoliewebshop.nl
www.raamfolieonline.nl
www.hiptafelzeil.nl
www.pimpjefiets.nl
www.fiets-stickers.nl
www.yourmailbox.nl
www.hipbeddengoed.nl
www.vliegengordijnkopen.nl
www.luiertaswebshop.nl
www.shishahut.nl
www.masking-tapes.nl
 

cadeau



Hoofdprijs
Naast deze dagelijkse prijzen delen we ook nog eens iedere week een hoofdprijs uit van maar liefst €50,- shoptegoed! Bestel je in de maand april iets in onze webshop, dan maak je dus niet alleen kans op een cadeaubon van 20% korting, maar ook op deze hoofdprijs van €50,- shoptegoed! De cadeaubon van €50,- kan ingeleverd worden bij de webshop www.presentsathome.nl, de webshop waar de artikelen uit alle webshops van Webcompanies verkrijgbaar zijn! Shop jij straks gratis een Blond Amsterdam tafelzeil? Leuk plakfolie voor de kinderkamer óf raamfolie voor je ramen? Doe mee en maak kans op gratis artikelen! Shop gratis woonaccessoires van Presentsathome! Doe mee en win!

Zoek de ballonnen voor korting!
Naast dit dagelijkse prijzenfeest, hebben we de hele maand een leuke actie op onze website, namelijk… Zoek de ballonnen voor 10% korting! Op onze website zijn op drie plaatsen gouden ballonnen verstopt. Vind jij de gouden ballonnen op onze website? Klik er dan op, en je wordt doorgestuurd naar onze pagina met een kortingscode van maar liefst 10% korting! De kortingscode kun je de hele maand april gebruiken bij het plaatsen van je bestelling!

Jubileum SALE
Heb jij de categorie Jubileum SALE al gespot? We hebben de hele maand april een speciale categorie vol met afgeprijsde artikelen! De kortingen lopen op tot maar liefst 80% korting!

sale