Als echte Blond Amsterdam fan is het voor jou ondenkbaar dat je een Kerst viert zonder Blond Amsterdam. Het liefst nodig je mensen voor het kerstdiner bij jou uit om te voorkomen dat je aan tafel moet schuiven bij mensen met een saai wit servies. Zie je het al voor je? Dat is een regelrechte nachtmerrie voor jou! Nee, jij bent een gezelligheidsdier, je houdt van bonte kleuren, vrolijke prentjes en grappige teksten. Jij houdt van Blond Amsterdam servies en deze Kerst is jouw kans om te pronken met jouw prachtige Blond Kerst servies. Heb je deze nieuwe collectie nog niet in huis? Shop het prachtige servies dan snel, want een Kerst zonder Blond op tafel? Dat is geen echte Kerst!

Jij houdt van gezelligheid dus het liefst pak je ieder moment van de dag aan om er een onvergetelijk moment van te maken. Veel mensen hechten er waarde aan om samen met geliefden te eten met de Kerst. Het ontbijt hoort daar ook bij. Een Kerstdag kan niet beter beginnen dan met een overheerlijk ontbijt met kerststol, afbakbroodjes en eitjes. Het kerstontbijt geeft jou de kans om niet alleen bij het diner uit te pakken, maar ook om iedereen te verassen als ze ’s ochtends naar beneden komen. Dek de tafel met een prachtig tafelkleed. Blond Amsterdam heeft geen eigen Kerst tafelkleed. Je zou een ander Blond tafelkleed kunnen gebruiken maar dat maakt het geheel misschien iets minder Kerst en het oogt heel druk. Kies een Kerst tafelzeil met een wat rustigere print en in een kleur dat terugkomt in het servies. Zo creëer je een heel mooi geheel en jouw servies spat eruit. Op het ontbijtbord staan leuke afbeeldingen van de kerstman, rendieren, kerstcadeaus en nog veel meer. Eigenlijk alles waar je aan denkt als je aan deze bijzonder gezellige dagen denkt. Zet kaarsjes op tafel voor extra sfeer en geniet met volle teugen.
 



Rekening houdende met een uitgebreid kerstdiner dat gaat komen, is het misschien deze dagen iets te veel van het goede om zowel met het ontbijt als met de lunch uit te pakken. Maak daarom een keuze tussen deze twee, of combineer het samen en maak er een brunch van. Ideaal voor de uitslapers onder ons! Voor de brunch heb je eigenlijk hetzelfde nodig als voor het ontbijt. Omdat de brunch wat later op de dag plaatsvindt zou je nog wat extra gerechten toe kunnen voegen waar je ’s ochtends vroeg niet aan moet denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan soep. De Kerst collectie van Blond Amsterdam bevat ook kommen dus deze kun je hierbij goed gebruiken. Op de kommen staan net als op de ontbijtborden leuke afbeeldingen die het gevoel bij Kerst prachtig weergeven.
 


 

Als je van Blond Amsterdam én Kerst houdt dan ben je iemand die van warmte in huis houdt. Natuurlijk letterlijk warmte tijdens deze koude dagen, maar ik heb het vooral over de warmte van de mensen en gezelligheid om je heen. De hele sfeer. Het lachen, huilen en het samenzijn doet jou zoveel goed. Een goed moment om samen met je dierbaren een diepgaand gesprek te voeren of herinneringen op te halen is tussen de grote maaltijden door. Gezellig met z’n allen op de bank een kop chocolademelk drinken en smullen van alle heerlijke lekkernijen die op tafel staan. De mokken uit de kerstcollectie zijn lekker groot dus jullie kunnen lang blijven zitten. Moet je alvast gaan beginnen met de voorbereidingen voor het kerstdiner? Zet voor de rest spelletje klaar of start een leuke kerstfilm. Succes gegarandeerd!
 


 

Of je nou urenlang in de keuken hebt gestaan om de meest uitgebreide recepten te koken of dat je alleen maar de verpakkingen van de gourmetschotel open hebt gemaakt, uiteindelijk wil je dat iedereen geniet van het diner. Wekenlang heb jij bedacht hoe je indruk zal maken op al je gasten en nu is het moment. Bij het kerstdiner mogen alle remmen los! Ga voor een mooi sfeervol tafelkleed, pak het Kerst servies erbij en decoreer de tafel met mooie servetten, glazen en accessoires zoals kaarsjes, kersttakken en zelfgemaakte menukaartjes. Hiermee steel je echt de show! Bij Kerst horen natuurlijk ook cadeautjes. Iemand hoeft niet lang na te denken over wat jij graag zou willen hebben. Dat zijn natuurlijk nog veel meer Blond Amsterdam artikelen! Moeten jullie een wensenlijstje inleveren? We hebben nog veel meer dan alleen servies. En hiervan gaat ieder hart van een Blond Amsterdam fan sneller kloppen. Hieronder alvast een aantal tips om je verzameling aan te vullen:

 


 

Heb jij een bad in huis? Dan is dit een perfect cadeau voor jou. In bad met een echte Blond Amsterdam poedel badstop. Wie wil dat nou niet?!

 



Je slaapt pas echt lekker als je onder een Blond dekbedovertrek ligt. Een geweldig cadeau als het te besteden budget voor de cadeaus iets hoger ligt.

 


Met deze gebaksvorkjes wordt taart eten één groot feest! Er zitten vier stuks in een verpakking. Bovenop de vorkjes zit een cupcake of gebakje.

 


Als je gaat sporten of een dagje weg gaat dan is het superhandig om een bidon met drinken in je tas te hebben. De Blond Amsterdam bidons zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.

 


 

Het perfecte cadeau voor een Blond fan die verslaafd is aan sushi: Asia chopsticks. Vanaf nu neem jij gewoon je eigen speciale stokjes mee naar het restaurant! Het aftellen is begonnen. Nog 11 dagen en dan is het eindelijk zover. Wat zijn jullie ideeën voor de Kerstdagen? Wordt het een Blond Kerst of pak je stiekem toch het witte servies uit de kast? Laat het ons weten in een reactie hieronder!