Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Cadeau

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 1200

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 1200

Cadeau

De leukste cadeautips...

De leukste cadeautips vind je online! Is je broertje geslaagd van school? Heeft je buurman na jaren eindelijk zijn zwemdiploma behaald? Wil je iemand feliciteren met zijn nieuwe baan? Hebben je oom en tante de leeftijd van Abraham en Sarah bereikt? Er zijn tal van blije gebeurtenissen die met een orgineel cadeau bekroont dienen te worden. En originele kado's die hebben we!

Zoek je een cadeau voor hem omdat hij net zijn rijbewijs heeft gehaald of gewoon omdat hij altijd zo behulpzaam voor je is en je hem daarvoor wilt bedanken? In onze webshop vind je hele leuke gelegenheidscadeau's waaronder mokken met teksten, zogenaamde cartoonmokken en ook hele nuttige cadeau's voor mannen zoals vogelhuisjes voor de dierenvriend, waterpijpen voor het relaxte type, een baardmuts voor mannen die wel van een geintje houden en herenfietstassen voor de sportieve man.

Voor dames biedt onze winkel helemaal een zoete kers op een groot stuk taart! Zoek je namelijk een cadeau voor haar? Dan kun je hier je lol op! We hebben namelijk wel 10.000 cadeau's voor vrouwen! Van een leuke felicitatiemok tot aan een elegante damestas. Er is zoveel keus dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Maar onze filters kunnen je een eind op weg helpen. Als je bijvoorbeeld een cadeau tot € 10,- zoekt, dan kun je dat in het filter aangeven. Vervolgens worden dan alle kado's onder de 10 euro getoond.

Kom je er helemaal niet uit, dan is het geven van een cadeaubon nog een goede optie! Het leuke van het geven van een cadeaubon van Webcompanies is dat deze niet alleen in de webshop van Presentsathome.nl mag worden ingeleverd, maar ook in 9 andere webwinkels mag worden besteed. Verzending van een cadeaubon is gratis en als je wilt kunt je deze rechtstreeks naar diegene sturen die je wilt verrassen.