Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Baardmuts

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Baardmuts

De baardmuts, het ultieme cadeau!

Nieuw in onze collectie is de zogenaamde baardmuts! Baardmuts hoor ik je denken, wat is dat? De baardmuts is een muts met baard. Het is een muts voor de fun, maar houdt ook je hoofd en zelfs je gezicht lekker warm! Een ideale ski muts dus. Ga jij binnenkort lekker met je vrienden skiën? Doe dan allen zo grappige baardmuts op en je zult heel wat bekijks op de piste hebben! Onze baardmutsen zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen.

Een muts is een onmisbaar kledingstuk voor in de winter. Toch was het jaren geleden bepaalt niet stoer als je met een muts op je hoofd de straat op ging. Tegenwoordig is dat anders, vandaag de dag vinden jongeren het cool om met een muts voor de dag te komen. Natuurlijk moet het dan niet zo retro muts uit de jaren 80 zijn, maar met een coole beanie, een wintermuts met teksten of met een van onze baard beanies steel je zeker show!

Ook voor kinderen is het altijd lastig om een mutsje te vinden. Een kindermuts met Spiderman of met de Minions is leuk, maar zodra er in de bioscoop weer een nieuwe film van Disney of Universal Studio's uit komt, verdwijnt de ooit zo geliefde muts ver achter in de kast, om er vervolgens nooit meer uit te komen. Met onze baard kindermutsen is dat anders. De baard mag weliswaar gauw gaan vervelen, de kindermuts zelf kan met haar neutrale uitstraling nog jaren mee!

Vier je elk jaar Carnaval en zoek je nog een leuk thema voor de carnavalsoptocht? Koop de baardmuts! Mannen met baarden zijn sexy! Dus reken maar dat de dames die aan de kant van de weg staan, uit hun dak gaan, zodra ze jullie bebaarde heren, voorbij zien komen. Ken je iemand met humor die wel voor een grapje in is? Geef hem of haar een baardmuts cadeau! Deze betaalbare gadget bezorgt gegarandeerd heel veel plezier!

Hoe werkt het?
De baardmuts bestaat uit twee delen. Een gebreide muts en een gebreide baard. De ijsmuts doe je gewoon, net als bij elk ander hoofddeksel, op je hoofd. De baard is voorzien van touwtjes, deze trek je achter je oren en vervolgens maak je er een klein knoopje in. Beide items zijn dus afzonderlijk van elkaar te dragen.