Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Cadeau voor hem

De leukste cadeau tips voor mannen vind je hier! Vandaag je kado bestellen, morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 341

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 341

Cadeau voor hem

Een perfect cadeau voor hem?

Het vinden van een leuk en origineel cadeau voor een man is voor velen een herkenbaar probleem. Natuurlijk kun je zoals bijna iedereen die een cadeau voor een man zoekt, naar de drankenwinkel stappen en voor de buurman, je broer, je vader, je oom, je vriend of je mannelijke kennis weer een flesje whisky, wijn of een bierpakket kopen. En natuurlijk zal de ontvanger dat best kunnen waarderen. Maar is het niet veel leuker om jouw mannelijke collega, je buurjongen of zoon eens te verrassen met iets blijvends? Iets wat hij weken, maanden of zelfs jaren kan gebruiken? Ja we weten het… Dat is een vrij moeilijke opgave. Maar geen nood, wij helpen je graag op weg!

Een cadeau voor mannen zoeken

De meeste mannen zijn nogal humoristisch ingesteld en zijn meestal wel in voor een geintje. Voor deze mannen verkopen wij grappige gadgets. Denk niet dat grappige kado’s volkomen nutteloos zijn! Veel cadeau’s met een fleugje humor zijn juist uiterst nuttig. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Happy Man kurketrekker, de flesopener en de wijnstopper. Dit zijn van die mannenkado’s die iedereen gelijk van oor tot oor doet glimlachen zodra ze op tafel verschijnen. In onze collectie vind je naast keukenaccesoies en woonaccessoires ook gelegenheidscadeau’s met teksten. Verras een man eens met een leuke tekst mok of als je een geintje met een mannelijk persoon wilt uithalen ga dan voor één van onze andere gadgets.

Een nuttig cadeau voor mannen

Een cadeau wat veel mannen leuk vinden, maar waar men vrijwel nooit aan denkt is bijvoorbeeld een fietstas. In Nederland heeft bijna elke man wel één of twee fietsen in de schuur staan. Misschien een idee om daar eens leuke fietstassen bij te kopen! Een fietstas is een blijvend cadeau waar men, over het algemeen, jarenlang plezier van kan beleven. En wees niet bang dat je voor de verkeerde kleur gaat! Onze webshop hanteert een 14 dagen retour termijn, dus mocht de fietstas niet naar wens zijn, dan kan deze altijd omgeruild of teruggestuurd worden. Een ander nuttig kado voor mannen zijn vogelhuisjes. In onze collectie vind je hele bijzondere vogelhuizen. Van die luxe vogel hotels van het merk Wildlife Garden. Gemaakt van duurzaam hout is dit zeker een topper als het om heren cadeau’s gaat! Wil je een vogelhuisje kopen? Kies dan je favoriete nestkastje en wij zorgen ervoor dat jouw cadeau zo spoedig mogelijk op het door jou aangegeven adres bezorgt wordt.