Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Feestartikelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 72

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 72

Feestartikelen kopen?Ben je op zoek naar feestartikelen? In onze webshop vind je 1001 feestelijke accessoires voordelig online. Als er een feestje is willen we ons daarin graag uiten. Niet alleen de band of de muziek moet goed zijn, nee, de hele aankleding van de feest locatie moet mensen al bij binnenkomst een feestelijk gevoel geven. Gelukkig hebben wij leuke, decoratieve feest accessoires die ongetwijfeld voor een geslaagde party gaan zorgen.

In deze rubriek vind je diverse feestslingers. Wat voor feest je eigenlijk ook geeft, een feestslinger hoort er gewoon bij! We verkopen plastic slingertjes, deze zijn goedkoop en kunnen, mits je ze voorzichtig opruimt, meerdere keren gebruikt worden. De vlaggenlijn van Engelpunt is een duurdere slinger, maar deze is geheel van stof gemaakt! Bovendien is deze vlaggetjes lijn maar liefst 11,5 meter lang. Dit is echt een duurzame stoffen slinger, die ook heel goed als decoratie op de slaapkamer van de kinderen gehangen kan worden. Naast deze slingers hebben wij ook nog verschillende soorten feestverlichting. Zodat je ook in het donker je feestje voort kunt zetten.

Bij een verjaardagsfeestje hoort een feesttaart en op die taart horen natuurlijk verjaardagskaarsjes. In onze collectie vind je verjaardagskaarsjes met getallen, je vindt kaarsjes op een mini kandelaar en vrolijke 'Happy Birtday' taartkaarsjes. Combineer het aansnijden van de verjaardagstaart met onze champagne kurkenknaller! Zodra de kurk van de fles plopt wanen je gasten zich in een regen van confetti!

Halloween feesten werden voorheen enkel en alleen in Amerika gevierd. Inmiddels wordt dit feest ook in Nederland steeds actiever gevierd. Voor het halloweenfeest vind je bij Presentsathome lampen in de vorm van spoken, schilderijen met geest verschijningen in 3D en knallende pompoenen. Wil je de clown uithangen tijdens eens borreltje of een bbq-feestje met de buren? Wij hebben nog diverse leuke gadgets waarmee je een lach op een ieders gezicht tovert!