Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Felicitatie mok

Felicitatie mokken te koop...
Wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft? Natuurlijk, een leuke felicitatiemok! Vind hier de leukste cartoonbekers met teksten voor de jarige, voor de zieke, voor de geslaagde, voor je grote liefde en voor vele andere gelegenheden. Vandaag bestellen? Morgen in huis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 110

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 110

Felicitatie mok

Felicitatie mok kopen?

Zoek je een leuk presentje of een kleinigheidje om iemand cadeau te geven? Wat dacht je van een leuke felicitatie mok? De felicitatie mokken zijn er voor allerlei gelegenheden. Zo is er de geslaagd mok, de rijbewijs beker, de Sarah en Abraham bekers en hebben wij nog veel meer leuke cartoonmokken. Naast felicitatie mokken vind je ook nog leuke mokken met teksten. De tekst mok is het perfecte cadeau voor een verjaardag, feestje of andere speciale gelegenheid. Het is altijd lastig om een cadeau voor iemand te kopen. Je kunt bijvoorbeeld een babouska pop kopen omdat je die zelf zo leuk vindt, maar misschien houdt diegene helemaal niet van babouska poppen en geef je die persoon dus eigenlijk iets waar hij of zij niets aan heeft. Met een felicitatiemok heb je hét juiste cadeau in handen. Ten eerste omdat de tekst die op de mok staat, op degene slaat die de drinkmok gaat ontvangen. En ten tweede omdat iedereen wel een handige koffiemok kan gebruiken. Lees alle grappige teksten maar eens door die je op de mokken ziet staan. Ze zijn vol met humor en geschikt voor heel veel gelegenheden.

Een cartoonmok is een perfect gelegenheidscadeautje...

Cartoonmokken zijn van die perfecte gelegenheidcadeautjes. Ze zijn niet duur, maar wel leuk! Eventueel kun je de mok nog vullen met een zak snoep en er een sierlijk cellofaantje omheen doen. Ook kun je de tekstmok combineren met één van onze andere woonaccessoires en keukenaccessoires. Bijvoorbeeld met een thermoskan, een vrolijk tafelzeil en een snoeptrommel met tekst. Een leuk kaartje erbij met je naam mag, maar is niet per sé nodig. De boodschap die je wilt uitdragen staat immers al geschreven op de tekstbeker. Onze tekstbekers bevatten de meest hilarische spreuken en teksten. De ene tekst netjes, de ander net aan het randje. Favoriete bekers zijn de rubrieken in jarig, beterschap, proficiat, jubileum, geslaagd en nieuwe baan. Ook verkopen we regelmatig de mok voor de liefste oma, de liefste opa, de liefste moeder en liefste vader.

Ook een tekstmok bestellen?

Wil jij ook een spreuken mok bij Presentsathome.nl bestellen? Kies dan eenvoudig je favoriete drinkmok, vul je adres in en druk op de bestelknop. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat dit humor cadeau zo gauw mogelijk in je brievenbus ligt. Wil je de feestmok gelijk opsturen aan degene aan wie jij dit gelegenheidscadeau wilt geven? Dan is dat ook mogelijk! Je vult dan bij de adresgegevens het adres van de ontvanger in. De ontvanger zal aangenaam verrast zijn als de postbode de volgende dag met een leuke verrassing voor de deur staat. Wil je meerdere cartoonmokken bestellen voor meerdere gelegenheden? Denk er dan aan dat wij bij bestellingen vanaf 50 euro de kosten van verzending voor onze rekening nemen! Daalt scheelt alweer, toch?!