Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Gadgets

Gadgets kopen?
Dingen die je eigenlijk niet nodig hebt, maar altijd al hebt willen hebben...
Dit is je kans... Bestel ze hier voordelig online!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 86

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 86

Gadgets

Gadgets voor in huis kopen?De meest hilarische spullen vind je verzameld in de rubriek gadgets. Leuke cadeau artikelen met een knipoog. Dingen die je niet nodig hebt, maar altijd al hebt willen hebben! Items waarvan je zegt ‘dit verzin je toch niet?’ Ze scoren altijd goed op feesten en partijen! Wij zeggen 'doen!' Is er een van je vrienden jarig en wil je hem of haar verrassen met een onzinnig cadeau? Aarzel dan geen moment en ontdek de meest nutteloze cadeau's die je maar kunt bedenken in onze speciale gadget rubriek. Een gadget is een hebbedingetje, iets aparts... Vaak is het enorm grappig voor de ontvanger, maar nóg veel grappiger voor de gulle gever!

Woonaccessoires die ook nog eens leuk zijn!

We zullen eens een paar van onze bijzondere kado artikelen met je doornemen. Laten we beginnen met de opblaasbare pakken. Dit is echt humor en doet het altijd goed op een vrijgezellenfeest of met een carnavalsoptocht. Dit opblaasbare pak, dat verkrijgbaar is in een ballerina of een sumo worstelaar doe je aan. Vervolgens laat je het pak helemaal vol blazen met lucht. Je buik wordt bol, evenals je benen en je armen. Zo bol zelfs, dat je amper nog kunt lopen. Het komische van dit geheel is dat je hoofd er overanderlijk bovenuit steekt en dat de verhoudingen totaal zoek zijn. Gadgets hoeven niet geheel onbruikbaar te zijn. Producten die gewoon erg grappig zijn, spullen met een hoge wauw of lach faktor, dat zijn ook gadgets. In deze rubriek vind je dan ook heel veel verschillende woonaccessoires die een lach op je gezicht toveren zodra je ze zult zien.

Ook tafelzeil en plakfolie om je huis op te vrolijken...


Naast opvallende en grappige gadgets voor in huis verkopen wij ook nog serieuze spullen voor in huis! Serieus, maar wel met een knipoog. Wij houden immers van vrolijke, drukke kleuren en dat zul je dan ook op onze gehele website weer tegenkomen. Of het nu om een leuk tafelzeil gaat, een hip vliegengordijn, een moderne klok of plakfolie. Je zult het product altijd herkennen aan de vrolijke uitstraling. Datzelfde geldt voor al onze keukenaccessoires. Die zijn opvallend en sfeervol. Denk maar eens aan het Blond servies of een thermoskan van Kitsch Kitchen. Bij Presentsathome.nl hebben we alle producten die jij op de website ziet, in het magazijn op voorraad liggen. Dat betekend dat wanneer jij bestelt, er gelijk mensen in actie komen om je bestelling in te pakken en verder te verwerken. Normaal gesproken ontvang je je pakketje dan ook de volgende dag vaak al in huis! Ideaal want zo kunt jij zelf ook razendsnel over je bestelde artikelen beschikken.