Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Gelegenheidscadeaus

Op zoek naar een leuk cadeau? Kijk en vind hier de leukste tekst kadootjes voor allerlei gelegenheden! Vandaag bestellen? Morgen in huis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 170

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 170

Gelegenheidscadeaus

Op zoek naar een gelegenheidscadeau?

Het kopen van een cadeau voor een speciale gelegenheid is soms erg zenuwslopend en tijdrovend. Zoekt u een leuk cadeau voor iemand die Abraham of Sarah is geworden? Een cadeau voor mensen die een jubileum hebben behaald zoals een 25-jarig huwelijk of is er iemand geslaagd? Of speciaal voor vaderdag, moederdag of een geboorte? In deze rubriek vindt je de leukste gelegenheidscadeaus! Vaak zijn er van die momenten dat iemand een kleinigheidje verdient. Bijvoorbeeld als iemand net zijn of haar rijbewijs heeft gehaald. Als je zoon, dochter of kleinkind na lang oefenen eindelijk het zwemdiploma in de pocket heeft of gewoon als het schooljaar voorbij is en je de juf of meester nog wilt verrassen met een klein cadeautje. Het vinden van kleine cadeautjes is als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Natuurlijk zijn er online veel cadeau’s voor mannen en veel cadeau’s voor vrouwen te vinden. Maar vaak zijn ze erg duur en weet je niet zeker of degene die het kado ontvangt, het cadeau ook werkelijk leuk vindt. Gelegenheidscadeautjes zijn van die cadeautjes die iedereen altijd wel kan waarderen.

Een felicitatiemok voor elke gelegenheid

Zo verkopen we hele leuke tekstmokken. Dat zijn drinkmokken met grappige teksten. Sommige teksten zijn spottend bedoelt, op sommige bekers staan felicitatie’s, en op andere mokken staan weer teksten die op de ontvanger slaan. Ook verkopen we mokken met bedankt tekstjes. Enkele voorbeelden van onze gelegeheidsmokken zijn: een mok met tekst voor de beste collega, een beker met de tekst Hoera, je bent jarig! Een beker voor de liefste oma! En een beker voor de beste vader! We hebben wel 100 verschillende tekstbekers in ons assortiment. Dus in principe kun je voor elke feestelijke gelegenheid wel een cadeau vinden. Naast mokken verkopen we ook blikjes met grappige teksten, mopjes en spreekwoorden erop. Om het geheel compleet te maken zou je je mok of snoeptrommel eigenlijk nog met wat lekkers moeten vullen. Als de jarige, de geslaagde of de liefste persoon dan zijn of haar snoepjes opgepeuzeld heeft, kan de beker gebruikt worden voor koffie of thee en de snoeptrommel kan opnieuw gevuld worden. Zo heeft de ontvanger van deze gelegenheidskadootjes een blijvende herinnering aan jou. Als je naar een gelegenheidskado zoekt, zoek je misschien ook nog naar feestartikelen. In onze webshop vind je leuke feestartikelen zoals Abraham en Sarah slingers, gekleurde feestslingers en opblaasbare artikelen die ook heel goed voor een feestje kunnen worden ingezet. Kijk ook eens naar de feestslingers van Engelpunt! Dit zijn katoenen slingers die herbruikbaar zijn.

Een baardmuts is echt een leuk kado voor mannen!

Veel mensen vinden het veel makkelijker om een kado voor vrouwen te vinden dan voor mannen. Vrouwen kun je helemaal gelukkig maken met een lekkere douchegel, parfum of een bloemetje. Ook woonaccessoires doen het altijd goed bij de dames. Iets leuks van Qualy, decoratieve babouska poppetjes of serviesgoed van Blond Amsterdam? Dat vinden de meeste vrouwen geweldig! Voor mannen ligt dit toch vaak wat moeilijker, alhoewel je heel veel mannen blij kunt verrassen met een flesje alcohol of een etensbon. Zoek je een cadeau voor mannen met een fleugje humor? Dan zou je hem eens moeten verrassen met een baardmuts. De baard muts is een gebreide muts met daaronder een gebreide baard. Echt hilarisch als je je vriend of vader daarmee ziet lopen. Wil hij uiteindelijk tóch liever zónder die baard de straat op gaan? Dan is dat geen enkel probleem. De baard zit namelijk niet vast aan muts, dus je kunt de muts ook zonder baard dragen. De baardmuts koop je nu voordelig online bij Presents at home, jouw cadeau specialist!