Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shishapen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Shishapen kopen?De shishapen is de nieuwste trend uit het Midden Oosten. Bij het roken van een shisha pen wordt een aromatische vloeistof verdampt die bij het inhaleren een prettige geur afgeeft. De shishapen wordt ook wel e-shisha of elektrische sigaret genoemd. Bij het roken is geen sprake van verbranding, maar van verdamping. Daarom is het roken van een shisha pen niet schadelijk voor de gezondheid. De shisha pennen bevatten geen nicotine, teer, tabak of koolmonoxide. Eén pen is goed voor maar liefst 500 tot 600 inhalaties. In onze shop vind je shisha met onder andere cocosnoot, Red Bull, meloen, whisky en aardbeien smaak.

DE VERZENDKOSTEN VAN DE SHISHAPEN IS SLECHTS € 2,50 (OOK BIJ AANKOOP VAN MEERDERE PENNEN)

Wil je stoppen met roken? Dan kan het gebruik van een shisha pen je hierbij helpen. In zo'n pen zit welliswaar geen nicotine. Dus vervelende afkickverschijnselen zijn hiermee niet opgelost. Maar veel mensen vinden het erg prettig om toch nog iets te roken. Vooral op momenten waarop zij normaal gesproken even een sigaretje zouden pakken, kunnen zij nu dus in plaats van een sigaret, hun shishapen tevoorschijn halen en hier een paar haaltjes van nemen. Doordat deze pennen geen nicotine, teer, tabak en koolmonoxide bevatten, mag je ze ook binnen roken, in openbare ruimtes! En dat is voor de shisha-pen-roker zeker een hele prettige bijkomstigheid!

Speur het internet na en je zult zien dat wij de goedkoopste leverancier zijn in shisha pennen! Bij ons betaal je slechts € 4,95 voor een shisha pen ongeacht de smaak. Deze pennen bevatten zo'n 500 inhaleringen. Telkens als je inhaleert zal het uiteinde nét als bij een echte sigaret, gaan oplichten. Als de pen leeg is, kun je 'm weggooien. Wil je liever een hervulbare shishapen? Bestel dan de Shisha2Go. Deze shisha pen is oplaadbaar en voor maar € 5,95 koop je een navulling. Let er wel op dat de vullingen voor deze elektrische sigaret wél nicotine bevatten.