Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam botervloot

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Blond Amsterdam botervloot

De Blond Amsterdam botervloot

Een botervloot lijkt wat oudbollig, maar deze van Blond Amsterdam dat is er wel eentje die eigenlijk in jouw koelkast hoort te staan! Wat is ie mooi en vrolijk! Je mag bij het horen van de naam botervloot misschien dan wel denken aan een oud schaaltje waar een groot stuk roomboter in ligt. Maar botervloten zijn vandaag de dag veel leuker dan vroeger, en deze van Blond Amsterdam voert echt de boventoon.

Botervlootjes zijn niet zodanig gemaakt voor margarine, ze zijn echt ontworpen om roomboter in te bewaren. Roomboter zit namelijk altijd verpakt in papier en als je deze opent, omdat je je boterham ermee wilt insmeren, dan zitten daarna altijd je handen onder het vet. Leg je vervolgens de verpakking terug in de ijskast, dan blijkt deze daarna ook nog eens onder de boter te zitten. Al met al, veel irritaties die met een simpele botervloot opgelost kunnen worden!

De Blond botervloot zorgt voor een vrolijke ontbijttafel! Zeker als je deze combineert met het ontbijtservies van Blond Amsterdam dat bestaat uit ontbijtbordjes, theemokken en theetipjes. Je zult zien dat de botervloot en het andere serviesgoed perfect met elkaar matchen! En wees niet bang dat je het vaatwerk naderhand met de hand moet afwassen, het tafelservies kan namelijk gewoon in de afwasmachine.