Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam City

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Blond Amsterdan "city" kopen?


Blond Amsterdam heeft in het voorjaar van 2016 een hele nieuwe collectie uitgebracht genaamd 'City'. Altijd al een servies willen hebben van jouw favoriete stad Amsterdam, Londen, Brussel, Parijs, New York of Rome? Vanaf nu kan dat! De dames van Blond hebben geprobeerd hun illustraties aan te passen aan de stad. De steden zijn nu te vinden op een mok, ontbijtbord en kom, maar zal nog uitgebreid worden!

Is Parijs jouw favoriet? Op de Parijs collectie vind je o.a. de Moulin Rouge, Notre Dame, de Seine en natuurlijk de bekende Eiffeltoren. Deze illustraties laten duidelijk zien dat het om de stad Parijs gaat. Ben je helemaal gek van New York? Ook daarvan vind je mokken, borden en schalen in deze collectie. Hierop vind je bijvoorbeeld Central Park, Big Apple en Time Square. Het is eigenlijk een soort van geïllustreerde plattegrond met leuke tekeningen zoals je ze van Blond Amsterdam verwacht. Ben je juist gek van ons eigen Amsterdam? Ook deze vind je natuurlijk terug in de collectie. Met de Amstel, de Bijenkorf en illustraties zoals bitterballen, kaas, bloemen en appeltaart is deze leuke collectie versiert. Ook bij deze collectie wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren en is het duidelijk te zien dat het om een typische Blond collectie gaat.

Het Blond Amsterdam servies is van hoge kwaliteit. Het is allemaal netjes afgewerkt en gaat daardoor jaren mee. Het servies is geschikt voor in de magnetron en is tevens vaatwasmachinebestendig. Met de hand afwassen kan dus wel, maar is niet nodig!

Heb je iets leuks gezien in de Blond City collectie? Wanneer je het op een werkdag vóór 16:00 uur bestelt wordt het de volgende dag al bij je bezorgd! Dit is ook erg handig wanneer je last-minute nog een cadeau voor iemand moet kopen, want het Blond servies is natuurlijk een perfect cadeau!