Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam dinerborden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Gezellig dineren met de dinerborden van Blond Amsterdam!

Organiseer een originele en leuke dag met vriendinnen! Maak je eigen sushi en peuzel deze lekker samen op! Met de dinerborden van de Oosterse "Asia" serie van Blond Amsterdam kan iedereen zijn eigen favoriet kiezen! Houden jullie beide het meest van Dim Sums? Dan verzamel je die toch twee keer! Deze borden zijn zo leuk dat het niet uitmaakt hoeveel je ervan in huis haalt! Kom compleet in Oosterse sferen door gebruik te maken van de gehele "Asia" serie van Blond Amsterdam! Niet alleen voor Sushi maar ook voor heerlijke wok of rijst gerechten staat deze serie voor je klaar!

Een gezellig avondje met je vriendinnen gepland? Heerlijk dineren en tafelen wordt nog gezelliger met de vrolijke borden van de "even bijkletsen" serie. Voor een heerlijke soep of pasta maak je gebruik van de diepe borden van deze serie! Voor vele andere verrukkelijke gerechten zijn de platte dinerborden perfect! Zelf een dessert ziet eruit om op te eten op deze borden!

Natuurlijk heeft Blond Amsterdam ook gedacht aan "ons" de echte Nederlanders! Ook zo trots op Nederland? Of op zoek naar een leuk souvenirtje voor iemand in het buitenland? Daarvoor hebben ze de "i Love Holland" serie met pure Hollande tekeningen en kleuren ontworpen! Uw heerlijke eigen gemaakte stamppot smaakt nog lekkerder wanneer het op een echt oer Hollands bord gepresenteerd wordt!