Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam eierdoppen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Een ei hoort erbij, net zoals de leuke eierdoppen van Blond Amsterdam!

Een echt Hollands themafeest? Wat is dan leuker dan het feest tot in de puntjes goed georganiseerd te hebben? Bij een echt Hollands feest met ontbijt of lunch horen heerlijke gekookte eieren Wat is nou beter dan echt Hollandse eierdoppen om de eieren in te presenteren? Om het feest helemaal compleet te maken combineer je met de Blond Amsterdam "i love Holland" servetten om je eierschaaltjes in kwijt te kunnen en je mond af te poetsen na het oppeuzelen van dat smakelijke eitje.

Klaar voor een gezellige lunch? De "even bijkletsen" eierdopjes van Blond Amsterdam maken uw middag nog geslaagder. Combineer de verschillende kleurtjes en printjes voor een vrolijke kleurrijke gedekte tafel en geniet van uw lunch, met uiteraard een verrukkelijk gekookt eitje!

Verras een geliefde met een heerlijk ontbijt op bed! Wederom hoort daar natuurlijk een gekookt ei bij! De eierdopjes van Blond Amsterdam zijn ideaal voor een ontbijt op bed! Dit omdat ze door hun vrolijke voorkomen direct een lach op ieders gezicht toveren en omdat lekker stevig zijn, dus niet zomaar omvallen. Niemand wil dat zijn harde werk op de grond eindigd toch?