Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam Even Bijkletsen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Blond Amsterdam even bijkletsen...

De illustraties van het even bijkletsen servies van Blond is voor veel dames een herkenbaar iets. Even bijkletsen met vriendinnen, met je moeder of de buurvrouw onder genot van een kopje koffie of een bakje thee is een echt vrouwending vol met gezelligheid. De gezellige sfeer zie je meteen terug in deze serie van Blond Amsterdam bestaande uit een theepot, kopjes en schoteltjes, dinerbordjes, gebaksbordjes en ander servies.

Op de afbeeldingen zie je vrouwen gezellig met hun vriendinnen in gesprek over de meest uitlopende dingen. Je leest teksten als: 'nee joh, wat een grap!' en 'ik moet je wat vertellen bla bla bla...' Het even bijkletsen servies van Blond is wasmachinebestendig. En dat is wel een prettige bijkomstigheid in ons drukke leventje waarin we liever onze kostbare tijd besteden aan leuke dingen!

Het leukste is natuurlijk om de hele serie bijelkaar te sparen. Maar dit is haast een onmogelijke opgave aangezien het serviesgoed echt heel uitgebreid is. Je kunt echter ook een beperkte collectie samenstellen zodat je bijvoorbeeld een gezellige tafel kunt dekken voor het diner of voor het ontbijt. Je kunt ook alleen voor de mokken gaan, of de kop en schotels zodat je als je visite krijgt je koffie of thee op een sfeervolle manier kunt serveren.

Wil je het Blond Amsterdam servies even bijkletsen kopen? Bestel het dan voordelig online in onze shop! We zorgen ervoor dat je je artikelen zo gauw mogelijk in huis hebt. Nodig dus maar vast al je vriendinnen uit voor een gezellige middag bij jou thuis, kunnen jullie even bijkletsen. En kun jij hen thee schenken uit jouw nieuwe theepot of lekkere bitterballetjes serveren op de schattige etagere!