Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam kommen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Blond Amsterdam kommen, voor ieder gerecht wat wils!

Kom de dag door met de kommen van Blond Amsterdam! Begin de dag rustig met een ontbijtje, geniet van een heerlijke yoghurt of verfrissende stukjes fruit in een leuke gekleurde "even bijkletsen" kom.

Bij een lekkere lichte lunch (bijvoorbeeld een verrukkelijk soepje) komen de "even bijkletsen" kommen met print goed van pas. Terwijl je lekker van je soep geniet wordt je steeds weer blij van de vrolijke kom.

Voor bij het avond eten zijn er veel schaaltjes om overheerlijke sushi gerechten in te presenteren! Kleine kommetjes voor de sojasaus, heerlijke soep in één van de "Asia" kommen en een overheerlijke soja boontjes in weer een ander kommetje. Ook super handig, gebruik ze voordat je sushi gaat maken om alle aparte ingrediënten in klaar te zetten! Maak de beleving af door te combineren met andere producten uit de "Asia" serie.

Na voldaan te zijn van het avond eten is het tijd om lekker te genieten op de bank van een filmpje! Rond een uur of 10 begint je maag weer te rommelen, pak dan een lekker pak koekjes in de schaal speciaal voor de koekiemonsters onder ons!