Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam Paradise

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Blond Amsterdam Paradise

Waan je in een paradijs met deze Blond Amsterdam "Paradise" collectie! Deze collectie is echt gemaakt voor de liefhebbers van het bonte servies, want alle producten uit deze collectie zijn lekker vol 'getekend'. Illustraties van bloemen, planten, vruchten en uiteraard dieren zoals tijgers, apen, vogels en flamingo's! Alles wat met het paradijs te maken heeft vind je terug in deze collectie met mokken, borden kommen, schalen, een theepot, shoppers, en blikjes.

Met deze leuke Blond collectie kun je je eigen collectie weer aanvullen! Heb je nog geen collectie? Dan is deze serie een leuke collectie om mee te beginnen. De collectie straalt alles uit wat je van Blond verwacht, leuke illustraties en veel kleuren. In deze collectie vind je echter weinig geschreven teksten.

Het servies van Blond is van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft het een leuke en gezellige uitstraling wanneer je je tafel dekt met het Blond servies. Het is kleurrijk en valt dus zeker op! Eten en drinken van het Blond servies is dus één groot feest.

Het servies is niet alleen leuk om je eigen collectie mee aan te vullen, het is ook een erg leuke collectie om cadeau te doen! Ken je bijvoorbeeld een Blond liefhebber? En is hij of zij jarig binnenkort? Geef een leuke Blond theepot of Blond mok cadeau! Wil je helemaal goed uitpakken? Bestel dan de hele collectie en geef het cadeau. Niet alleen voor een verjaardag is het een geschikt cadeau, ook voor feestdagen zoals Kerstmis en Sinterklaas kun je Blond Amsterdam als geschenk geven.

Ben je op zoek naar een vrolijk servies? Dan ben je op zoek naar Blond Amsterdam. Behalve deze vrolijke Paradise collectie hebben we nog veel meer Blond collecties in ons assortiment. Vind je in deze collectie dus niet wat je zoekt? Kijk dan eens verder en wellicht vind je het servies waar je naar op zoek bent!

Vandaag besteld = morgen in huis!