Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam schalen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Blond Amsterdam schalen

Ga op wereldreis met de schalen van blond amsterdam!

Vind je het ook zo fijn jezelf af en toe te verwennen met verschillende lekkernijen? In de "spoil myself" schalen met deksel kun je al je snoepgoed bewaren. Chocolaatjes, tofeetjes, dropjes, het blijft allemaal lekker omdat de schaal met deksel afgesloten is. Snoep jezelf dus helemaal gelukkig met de "spoil myself" schalen van Blond. 

Een middag gezellig bijkletsen met je vriendinnengroep?  Dat is een mooie aangelegenheid wat gevierd moet worden. Niet alleen met lekkere drankjes, maar ook met lekkere versnaperingen! Verwen jezelf en je vriendinnen met een overheerlijke cake en serveer deze op één van de leuke Blond schalen uit de 'even bijkletsen' serie. Uiteraard kun je deze serveerschaal nog combineren met mokken, gebaksbordjes en ander serviesgoed van dezelfde serie.

 Zin in een avond op de bank? Lekker voor de televisie met een goede film die je zojuist op Netflix hebt gevonden? Geniet samen met je geliefde van een knusse avond en zorg dat je alles bij de hand hebt. De drankjes, lekkere hapjes - die je gezellig op de "home is wherever i'm with you" schaal kunt presenteren. Diverse soorten chips en nootjes die je uiteraard ook leuk in een schaaltje van Blond Amsterdam kunt doen. Met deze voorbereidingen kan jullie romantische avondje niet meer stuk!

Met de Asia schaaltjes waan je je direct aan de andere kant van de wereld. Hier kun je echt alle kanten mee op. Maak overheerlijke saté voor jou en je familie en zet deze lekker midden op tafel op de "love saté" schaal. Of organiseer een gezellige sushi-workshop voor jou en je vrienden met de sushi schalen en bakjes.

Jouw series voordelig compleet maken? Kijk bij het overige servies van Blond Amsterdam in onze webshop!