Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam spaarpot

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Blond Amsterdam spaarpot

Het Blond Amsterdam spaarvarken!

Hoe vervelend is dit? Sta je in de winkel bij de kassa met je net uitgezochte Blond artikelen, blijkt dat je niet genoeg geld op je rekening hebt staan. Een buitengewoon vervelend moment waarbij je wel door de grond kunt zakken. Nog niet eens omdat de mensen achter je en de kassiere zien dat je een flater slaat, maar vooral omdat je nu naar huis gaat zónder die leuke Blond spulletjes...

De Blond Amsterdam spaarpot biedt wellicht uitkomst. Als je nou eens al je wisselgeld in dit mooie spaarvarken gooit, dan spaar je zonder al te veel moeite geld bijelkaar en als je op een regenachtige dag dan het spaarvarkentje opent, kun je zien of je al genoeg geld bijelkaar hebt gespaart voor een nieuwe Blond mok, een Petit fourtje of de voorraadpot.

De van aardewerk gemaakte spaarpot is voorzien van een rubberen dop aan de onderzijde. Zo kun je eenvoudig je spaargeld uit het varkentje halen. We praten trouwens wel over varkentje, maar we kunnen het gerust over een varken hebben. Het varken heeft een hoogte van maar liefst 17 centimeter! En met deze hoogte is het naast een nuttig artikel ook vooral een heel decoratieve accessoire voor op een kastje, een plank of vensterbank.

Anders dan bij andere spaarpotten en spaarvarkens is het Blond spaarvarken heel leuk versiert met tekeningen, illustraties en tekstjes. De tekeningetjes geven suggesties waar jij geld voor kunt gaan sparen bijvoorbeeld voor die leuke tas, 'some serious shopping' kleding dus en luxe handcremes. Wil je de Blond Amsterdam spaarpot kopen of wil je het iemand cadeau geven? Koop het dan voordelig online in onze shop!