Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam Specials

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Voel u bijzonder met de specials van Blond Amsterdam!

Eens in de zoveel tijd brengt Blond Amsterdam kleine series uit. Deze noemen ze "specials". Deze series hebben ieder een uniek thema. Uiteraard zijn deze ook extra bijzonder om in huis te halen!

Een echte kaasfreak? Dan zijn de kaasbordjes echt iets voor jou! Schotel jezelf en je visite heerlijke stukjes kaas voor op één van de daarvoor bestemde bordjes!

Voor iedere gelegenheid hebben de aparte series leuke mokken in het assortiment! Heb je een verjaardag? Een "geslaagd-feestje"? Zoek je een kerstcadeau? Of heb je gewoon een ontzettend lieve opa, oma, vader, moeder of juffrouw waar je een leuk cadeau voor wilt halen? Dan zijn deze mokken echt precies wat je zoekt!

Ook voor een huwelijk zijn er superleuke cadeaus te vinden tussen de specials van Blond Amsterdam! Wat dacht u bijvoorbeeld van de originele taartvorkjes? Of van een theepot met bijbehorende lepeltjes en kopjes? Het bruidspaar zal altijd aan je denken wanneer ze gebruik maken van deze super originele en vrolijke cadeaus!

Ook aan de kinderen wordt gedacht bij Blond Amsterdam! Zo hebben ze een super leuk kinderservies met kabouter thema! Hiermee kan ze uren durende theekransjes houden met haar vriendinnetjes en knuffeltjes.