Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam taartplateau

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Blond Amsterdam taartplateau

Gezelligheid met de Blond Amsterdam taartplateau!

Vind jij het ook altijd zo zonde om die mooie zelfgebakken taarten in de koelkast te laten staan? Zie hier de oplossing! Een taart plateau van Blond Amsterdam is het perfecte middelpunt van iedereens aandacht. Zo kun je wanneer je visite verwacht jouw taart op een prachtig plateau midden op tafel presenteren. Het snijden van het gebak wat normaal zo'n vervelend klusje is, wordt met deze taartschaal van Blond Amsterdam een waar feestje.

Laat zien wat je in huis hebt! Je mag namelijk best een beetje trots zijn op de door jou gebakken appeltaart of slagroomtaart! Maar ook als kokkerellen niets voor jou is en jij liever het gebak bij de bakker haalt, mag het gerust een pontificaal plekje op het taartplateau krijgen! Gebak is immers: Feest! Laat je gasten zelf hun favoriete gebakje van de taartenschalen kiezen.

Er is voor iedere gelegenheid een ander plateau verkrijgbaar. Heb je een leuke "teaparty" met vriendinnen? Ggebruik dan de super gezellige etagere. Deze etagere heeft drie lagen. Leg de lagen vol met heerlijke versnapperingen, kleine hapjes, bonbons of petit four gebakjes.

Binnenkort een feestelijke aangelegenheid of gewoon een gezellige avond met vrienden die je op een lekker stuk gebak wilt gaan trakteren? Maak de tafel gezellig en presenteer je favoriete lekkernijen op je favoriete Blond schaal! Uiteraard kun je de taart plateau's van Blond ook sfeervol combineren met het andere serviesgoed van Blond Amsterdam, bijvoorbeeld de gebaksbordjes. Deze zijn een perfecte match!