Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam thee

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Blond Amsterdam thee

Thee van Blond Amsterdam?

Blond Amsterdam heeft naast verschillende theeserviezen ook aan de thee zelf gedacht! Verpakt in een wel ontzettend leuke verpakking vind je thee. Theezakjes met mint smaak, sinaasappelsmaak, citroen of kaneel smaak. De zakjes hebben een moderne piramide vormgeving en het blad dat Blond voor de thee heeft gebruikt voldoet aan hoge kwaliteitseisen. In elke cadeau verpakking zitten 25 zakjes thee.

De luchtdichte zakjes waarin de thee verpakt zit, zijn voorzien van herkenbare Blond tekeningetjes en tekstjes. De teksten variëren van 'beterschap' tot aan 'gefeliciteerd' en van 'zwanger' tot 'it's a boy'. Aangezien de zakjes vrij plat zijn, is het mogelijk om bijvoorbeeld in plaats van een kaartje, een zakje thee naar iemand te versturen. Het pakketje zal dan als brievenbuspakketje worden gefrankeerd. En hoe origineel is het als je jarig bent en je ontvangt per post een pakketje met allemaal theezakjes erin! Daar wordt toch iedereen blij van?

Geniet nog langer van je Blond thee! Schenk het hete theewater in een thermoskan en neem het mee naar je werk of naar school! Zodra je de dop van je thermoskan open draait baant de heerlijke aroma in de vorm van stoom al een weg richting je neus. Je collega's zullen je nu ongetwijfeld vragen waar je deze lekker ruikende thee gekocht hebt. Maar dat is natuurlijk is natuurlijk het geheim van jou en Blond!