Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam theepotten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Time for tea met deze leuke theepotten van Blond Amsterdam.

Een echte theeleut kan niet zonder thee, en dus ook niet zonder theepot! Blond Amsterdam heeft voor verschillende gelegenheden de perfect theepotten ontwikkeld!

Gezellig kletsen met vriendinnen? De variant van de "even bijkletsen" serie is extra hoog, zo kunnen jij en je vriendinnen extra lang genieten van een middag kletsen met heerlijke kopjes thee. Een lekkere avond op de bank voor de buis? Ook dan is deze pot ideaal, omdat je hier lekker lang mee doet in je ééntje! Om helemaal de show te stelen spaar je natuurlijk het hele theeservies van "even bijkletsen" bij elkaar!

Gaat u trouwen? Voorzie uw gasten van een heerlijk kopje thee tijdens deze bijzondere gebeurtenis. En wat is nou leuker dan dit te schenken uit een echte bride & groom theepot? Zo komt iedereen gelijk in de stemming!

Heerlijk sushi aan het maken? Bij al die lekkere koude gerechtjes is het heerlijk om een warm kopje thee te serveren. Kom helemaal in de sfeer van het oosten met dit bijpassende exemplaar! Een echte fan van oosters eten? Spaar de hele "asia" serie bij elkaar om steeds weer te genieten van de heerlijke sfeer en het verrukkelijke eten!