Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam theetipjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Blond Amsterdam theetipjes

Thee tipjes van Blond Amsterdam!

Zit je ook altijd zo te rommelen met een net gebruikt theezakje? Gebruik dan één van de theetipjes van Blond Amsterdam! Dit maakt het thee drinken een stuk gezelliger! Het porseleinen bordje om theezakjes op te doen is verkrijgbaar in wel tien kleurrijke variaties. Elk tipje is gericht op een bepaald thema. Zo staat er op het ene theetipje 'sweets for my sweet' en op een andere weer 'its a girl'.

Doordat elk schaaltje over een ander thema gaat, is zo'n theetipje een heel leuk presentje om iemand cadeau te geven. Vooral als je weet dat degene waarvoor je een kleinigheidje wilt kopen, ook nog eens helemaal dol op thee is. Je kunt het thee bordje eventueel combineren met een zakje Blond thee en een schattige theemok. Als je de artikelen dan samen in een cellofaantje verpakt en daar nog een aantal fleurige cadeaulinten om heen doet, dan wordt het helemaal een feestje voor de ontvanger!

Het thee schoteltje hoef je natuurlijk niet speciaal voor gebruikte theezakjes te gebruiken. Je kunt er nog zoveel andere dingen mee doen. Je kunt het bijvoorbeeld als mayonaisse schaaltje gebruiken, gezellig op de tafel tijdens het diner. Een klant van ons vertelde onlangs dat ze het voor haar sieraden ging gebruiken. Er zijn dus plenty mogelijkheden te bedenken waarvoor je het thee tipje zou kunnen gebruiken!