Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond gebaksvorkjes

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Blond gebaksvorkjes

Gebak smaakt beter met de gebaksvorkjes van Blond Amsterdam!

Bestek, waaronder gebaksvorkjes zijn een musthave voor elke keuken. En zoveel mensen, zoveel wensen... Er is genoeg keuze voor iedereen. De meeste mensen zullen voor degelijkheid en eenvoud gaan. Dat is prima, echter bij een speciale gelegenheid, zoals bij een trouwerij, is het misschien leuker om het servies én dus ook het bestek aan het thema aan te passen.

Ga je binnenkort trouwen? Dan is naast de mooie trouwjurk ook de bruidstaart dé eye catcher van het feest! De taart moet perfect zijn, evenals de manier waarop de taart aan de gasten geserveerd word. Laat je genodigden tijdens dit speciale moment de bruidstaart nuttigen met behulp van de bruid en bruidegom vorkjes van Blond Amsterdam. Je zult niet alleen complimenten over de taart krijgen, maar zeker ook over de originaliteit van de gebaksvorkjes.

De vorkjes zijn leuk om te gebruiken als je zelf gaat trouwen. Maar je kunt ze natuurlijk ook cadeau geven als je zelf voor een bruiloft uitgenodigd bent.  De Blond gebaksvorkjes zijn verpakt in een schitterende geschenksverpakking. De bruid en bruidegom zullen later, bij iedere taart die ze eten, herinnert worden aan de mooiste dag van hun leven! Weet jij een beter cadeau dan dat? Wij niet!