Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam From Asia

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Oost, west, thuis best! Haal het oosten in huis met de "From Asia" serie van Blond Amsterdam!

Ook zo dol op alles dat uit het verre oosten komt? Met deze serie van Blond Amsterdam haalt u het oosten binnen mum van tijd bij u in huis! Verblijf in oosterse sferen met al het servies van de From Asia serie.

Dol op sushi? Aan werkelijk alles is gedacht bij deze serie! Je vindt hier o.a. sushi plates, sushi lepels, chopsticks, kommetjes en zelfs een schoteltje voor wasabi! Niks kan de pret nog drukken wanneer je die overheerlijke zelfgemaakte (of bestelde) lekkernijen van dit leuke servies zal gaan nuttigen!

Ook de liefhebbers van alle andere oosterse gerechten zoals een sappige saté of verrukkelijke noodles komen aan hun trekken bij Blond Amsterdam, speciaal voor deze smakelijke gerechten hebben zij dinerborden ontworpen met vrolijke en bijpassende illustraties!

Voor een compleet gevoel is het natuurlijk het leukst om de hele serie bij elkaar te sparen! Zo waant u zich zelfs in het oosten bij het drinken van een kopje thee!

Behalve de From Asia collectie bieden wij in deze webwinkel nog veel meer collecties van Blond aan. De nieuwste Blond Amsterdam Paradise collectie is bijvoorbeeld erg populair en bevat de leukste illustraties. Ook de ‘Even bijkletsen’ serie is nog steeds razend populair vanwege de vrolijke en gezellige prints. In deze collectie vind je behalve borden, mokken en schalen ook een leuk peper en zout stelletje, een taartplateau, diverse voorraadpotten, een speciale cake schaal en zelfs theedoeken, schortjes en ovenhandschoenen.

Blond Amsterdam is natuurlijk erg leuk om voor jezelf te kopen, je kunt uit verschillende series de artikelen bestellen die jij leuk vindt en zo je eigen collectie verzamelen. Het servies is echter ook erg leuk om cadeau te doen! Ken jij een Blond liefhebber? Dan heb je in onze webwinkel genoeg keuze om een leuk cadeau uit te kiezen!