Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam I Love Holland

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voel je thuis met de "I love Holland" serie van Blond Amsterdam!

Wie is er nou niet dol op ons kleine koude kikkerlandje? Blond Amsterdam in ieder geval wel! Ze hebben een serie ontworpen met leuke echt Hollandse illustraties. Ben jij ook zo trots op Nederland, schaf dan deze leuke serie aan!

Een ontbijtje op bed? Maak er een smakelijk holland's ontbijt van! Een lekker beschuitje op het ontbijtbord, met daarbij een boterham met een heerlijk gekookt eitje (of lepel het eitje uit, ook lekker!) geserveerd in een super leuk eierdopje! Veeg je handen schoon met een I love Holland servet om het gevoel helemaal compleet te maken.

De echte Hollande hapjes kunt u uiteraard niet beter presenteren dan op de grote schaal van deze serie. Haal alles uit de kast! Vul de schaal met blokjes kaas, plakjes worst, boterhamworst gevuld met een augurkje en frisse komkommertjes!

Uiteraard gaat er ook niets boven echt Hollands dineren! Vul je dinerborden met een verrukkelijke boerenkool stamppot met rookworst, of heb je vandaag meer zin in een zuurkool schotel? Alle Hollandse gerechten smaken nog beter van deze dinerborden van de "I love Holland" serie van Blond Amsterdam. Ook bij het avond eten komen de servetten goed van pas!