Neem ook een kijkje in onze andere webshops

hip keukenspul

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 235

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 235

hip keukenspul

Hip keukenspul kopen?


Hoe verzin je het? Een taartzaag om je taart aan te snijden, een Boss 3000 cirkelzaag om je pizza door te snijden, partyprikkers in de vorm van spijkers en ijsblokjes in de vorm van gitaren! Wij hebben ze niet verzonnen, maar verkopen ze wel! Superleuke keuken gadgets voor jezelf of om iemand cadeau te geven!

Maar we verkopen niet alleen keuken accessoires met een fleugje humor. Nee, in ons assortiment vind je ook heel veel nuttige spulletjes die je in de keuken kunt gebruiken. Bijvoorbeeld serviesgoed, sushi borden van Rice, veel melamine en opbergtrommels van blik. De meeste spullen zijn vrolijk gekleurd en geven een sfeervolle aanblik.

Lekker hip in de keuken, ja daar houden wij van! Zo hebben wij in ons assortiment verschillende mooie merken zoals Qualy, Derriere la Porte en Kitsch Kitchen! Natuurlijk willen wij dat het decoreren van de keuken op een nuttige, maar vooral gezellige manier gebeurd door middel van de mooie keukenaccessoires! Een vrolijk tafelzeiltje, een leuke kookwekker en een mooi service! Je vindt het allemaal bij Presents at home!