Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Keuken gadgets

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Keuken gadgets

Keuken gadgets voor iedereen!


In deze categorie vind je de leukste keukengadgets. Van thermoskannen tot kookwekkers en van ovenhandschoenen tot aan opbergblikken, je vindt het hier allemaal!

Deze keukengadgets zijn niet alleen leuk om voor je eigen keuken te kopen, maar ze zijn ook onwijs leuk om aan iemand cadeau te doen! Het zijn de perfecte cadeautips voor verjaardagen van een (schoon)moeder, tante, oma, nichtje, buurvrouw of collega! Iedereen wordt blij van deze gezellige keukengadgets.

We verkopen niet alleen keuken accessoires met een fleugje humor. Nee, in ons assortiment vind je ook heel veel nuttige spulletjes die je in de keuken kunt gebruiken. Bijvoorbeeld Blond Amsterdam servies, sushi borden van Rice en opbergtrommels van blik. De meeste spullen zijn vrolijk gekleurd en geven een sfeervolle aanblik.

Lekker hip in de keuken, ja daar houden wij van! Zo hebben wij in ons assortiment verschillende mooie merken zoals Qualy, Derriere la Porte en Kitsch Kitchen! Natuurlijk willen wij dat het decoreren van de keuken op een nuttige, maar vooral gezellige manier gebeurd door middel van de mooie keukenaccessoires! Een vrolijk tafelzeiltje, een leuke kookwekker en een mooi service! Je vindt het allemaal bij Presents at home!

SALE!
Heb je al gezien dat héél véél artikelen afgeprijsd zijn? We zijn bezig met een grote opruiming waarbij we plaats maken voor een nieuwe collectie. Om deze reden worden heel veel leuke keuken gadgets aangeboden voor hele lage prijzen! De kortingen lopen op tot maar liefst 70%! Ben je dus op zoek naar een leuk(e) kookwekker, keukenschort, keukenweegschaal, thermoskan of goedkoop servies? Pak dan nu je kans en profiteer van hoge kortingen!