Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Keukenblikken

Leuke keukenblikken voor een opgeruimde keuken! Bestel hier de blikjes van Derriere la porte voordelig online!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

54 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

54 artikel(en)

Keukenblikken

Keukenblikken van Derriere la Porte?

Als je de blikken van Derriere la porte gebruikt, ben je nooit meer wat kwijt. DLP heeft namelijk geweldige opbergblikken en elk blik heeft zo z’n eigen thema. Zo zijn er dus blikjes speciaal voor koffie, thee, suiker, spaghetti, rijst, er zijn speciale blikken voor bouillon, kaarsen… Een recepten blik, leuke koekjestrommels en er is zelfs speciaal een blikje voor chocolade repen! De meeste spullen die we in de supermarkt kopen zijn eigenlijk al zo verpakt dat het niet nodig is om thuis de spulletjes over te pakken in jouw eigen melamine potjes, plastic bakjes, trommeltjes en blikjes. Het hoeft niet, maar het is wel leuk! Want je eigen gekozen opbergbakjes en schaaltjes staan nou eenmaal veel leuker in je keukenkastjes, bij jou op tafel en op de schapjes in de keuken!Kijk daarom maar eens rustig rond of er nog een blikje te vinden is, die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Een keukenblik van Derriere la porte is overigens ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven of om bij iemand in een kerstpakket te verwerken. Het zorgt voor vrolijkheid en overzichtelijkheid in de keuken. En hoewel de blikken er misschien ietwat druk uitzien, zul je uiteindelijk zien dat een combinatie van de Franse Derriere la Porte blikjes je juist meer rust en meer overzicht zullen geven. Je kunt je etenswaren netjes gesorteerd opbergen en doordat de blikken allemaal goed sluiten zul je ook langer van je producten kunnen genieten. Kies voor eenheid en diversiteit met de vrolijke huis, tuin en keukenaccessoires van Derriere la Porte! Zoek je een koekjesblik of een snoepblikje voor een speciale gelegenheid? Kijk dan eens in de rubriek: gelegenheidscadeau’s! Hier vind je niet alleen trommeltjes met leuke teksten en blikjes met tekstjes. Hier vind je ook grappige tekst mokken voor oma, opa, de buurman, de buurvrouw, voor de jarige, voor degene die geslaagd is, voor de perfecte collega en voor de liefste broer. Als je van humor houdt en je iemand wilt verrassen met een grappig cadeau? Kijk dan maar eens naar zo’n leuk trommeltje of keukenmok.

Ook leuk bij het servies van Blond Amsterdam

Spaar je de blikken collectie van Derriere la Porte en ben je ook helemaal fan van het merk Blond Amsterdam? Dan is het bij Presents at home voor jou helemaal een feestje. Wij verkopen namelijk ook de hele servies lijn van Blond! Van ontbijtbord tot aan de leuke bekers, je vindt het allemaal in onze webshop. En hoewel de stijl van Blond Amsterdam en Deriere la porte eigenlijk weer heel verschillend is, zie je toch verrassend vaak dat dames die van Blond Amsterdam houden, ook de keukenblikken van Derriere la porte zo leuk vinden. Misschien komt het omdat beide merken zo vrolijk gekleurd zijn. Het zorgt in ieder geval voor een hele gezellige inrichting in jouw keuken!