Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Keukenblikken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 83

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 83

Keukenblikken

Keukenblikken van Derriere la Porte?


Als je de blikken van Derriere la porte gebruikt, ben je nooit meer wat kwijt. DLP heeft namelijk geweldige opbergblikken en elk blik heeft zo z’n eigen thema. Zo zijn er dus blikjes speciaal voor koffie, thee, suiker, spaghetti, rijst, er zijn speciale blikken voor bouillon, kaarsen… Een recepten blik, leuke koekjestrommels en er is zelfs speciaal een blikje voor chocolade repen!

De meeste spullen die we in de supermarkt kopen zijn eigenlijk al zo verpakt dat het niet nodig is om thuis de spulletjes over te pakken in jouw eigen melamine potjes, bakjes, trommeltjes en blikjes. Het hoeft niet, maar het is wel leuk! Want je eigen gekozen opbergbakjes en schaaltjes staan nou eenmaal veel leuker in je keukenkastjes, bij jou op tafel en op de schapjes in de keuken!

Kijk daarom maar eens rustig rond of er nog een blikje te vinden is, die helemaal aan jouw wensen voldoet. Een keukenblik is overigens ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven of om bij iemand in een kerstpakket te verwerken. Het zorgt voor vrolijkheid en overzichtelijkheid in de keuken.