Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Keukenschort

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Keukenschort

Keukenschort kopen?


Heb jij na het koken ook altijd vet spetters op je kleding zitten? Draag een keukenschort! Keukenschorten beschermen je kleren tegen allerlei vervelende spetters van eten. Vooral als je echt van kokkerellen houdt en koken één van je grote hobbies is, dan is een katoenen schort of een Blond Amsterdam keukenschort echt een onmisbaar item in de keuken.

Uiteraard is een keuken schort niet alleen geschikt voor het bereiden van maaltijden in je keuken. Ook als je gezellig een ochtendje of middagje in de keuken staat om een zelfgebakken taart te maken is een bakschort een echte must-have. Heb je kinderen die ook van bakken houden? Bestel een keukenschortje voor je kind. Zo kunnen jullie samen in de keuken jullie cupcakes, koekjes en taarten bereiden en hoeven jullie niet bang te zijn dat na verloop de kleding direct in de was moet.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die regelmatig in de keuken te vinden is? Bestel dan voor hem of haar één van onze vele keukenschorten! Liefhebbers van koken kunnen namelijk nooit genoeg schorten in hun garderobe hebben. Het is voor hen een aangenaam kledingstuk waarmee ze zonder zorgen eindeloos kunnen bakken en braden.