Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Lily's favourites

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Lily's favourites keukenaccessoires kopen?Lily’s Cupcakes, het Nederlandse cupcakemerk dat in 2009 is opgericht, is overgenomen en gaat voortaan verder onder de naam ‘Lily’s Favourites’. In het begin van 2015 presenteerde Lily’s Favourites een aantal nieuwe verrassende food concepten. Het merk lanceert een combinatie van eetbare en decoratieve producten en komt bovendien met een baklijn waarvan mixen en versieringen onderdeel uitmaken. Lily’s blijft trouw aan haar kernwaardes van kwaliteit, goede ingrediënten en ‘made with love’.

Lily's cupcakes heeft het bakken van cupcakes verruild met de zoektocht naar favoriete recepten, cadeau items en meer. dit heeft geresulteerd in heerlijke ready bake mixen, een vrolijk servies, zoete lekkernijen en alles meer wat je kunt gebruiken om jezelf en anderen te verwennen. Lily's favourites nieuwe producten zijn echte cadeautjes bestaande uit overheerlijke ‘home-made cakes’ tot een inspirerend huis- en keukenassortiment, lekkere recepten en heel veel meer.

Voor mensen die regelmatig in de keuken staan om koekjes te bakken en andere lekkernijen te bereiden is Lily's favourite echt een aanrader. Buiten het feit dat de collectie van Lily er ontzettend vrolijk en hip uit ziet, is het ook nog eens heel betaalbaar! Zoek je producten van Lily's favourites in de vorm van ovenwanten, theedoeken, keukenschorten en cadeau verpakkingen met cake recepten kijk dan eens rustig rond in deze rubriek!