Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Sapkan met kraantje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Sapkan met kraantje kopen?

Je zoekt een kan met tap? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij verkopen namelijk diverse kannen met een kraantje. Zo'n sapkan zorgt voor wat verkoeling tijdens de warme dagen op je werk of gewoon bij je thuis tijdens een zomerse dag in de tuin. Je vult de limonadetap met water, limonade of een zelf gemixt drankje, je voegt er wat ijs aan toe. En voila, je watertap is klaar voor gebruik!

In onze collectie vind je de glazen sapkan met kraantje, maar ook de plastic limonade sapkan met kraan. De kunststof modellen zijn iets voordeliger dan de glazen waterkannen. De manier van tappen verschilt ook tussen de limonadekannen onderling. Zo heeft de ene sapkan een kraantje, en beschikt een ander model weer over een tapje. Zolang de sapkan maar naar behoren werkt en er lekker hip uitziet, is dat voor de meeste mensen van ondergeschikt belang.

Je kunt je tapkan met allerlei drankjes vullen, maar zoals je waarschijnlijk zelf ook al wel weet, is het drinken van water, het gezondste. Vind je het drinken van water maar saai? Maak dan verfrissend muntwater! Hier is het recept! De ingrediënten die je nodig hebt zijn:

- 1 grote kan met water
- 2 takjes verse munt
- 1/5 komkommer
- 1/2 (biologische) limoen

Je begint met de limoen en komkommer, deze was je zorgvuldig af. Vervolgens snijd je deze allebei in dunne partjes. Daarna was je de takjes munt ook goed af. Nu doe je de munt, komkommer en limoen in een grote waterkan en je voegt er water aan toe. Schenk het verfrissend muntwater in een glas en voeg opnieuw water toe als de kan leegraakt.