Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Servies

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 189

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 189

Servies

Servies kopen?


Ben je klaar met het alledaagse serviesgoed en wil je gewoon eens even helemaal wat anders? Ga los, en word de trotste eigenaar van het retro servies, bestaande uit een vintage theepot en bijbehorende mokken met een echte jaren 70 look! Is dit nog niet uitdagend genoeg voor je? Ga dan voor het Blond servies of bestel één van die leuke tekst mokken!

Serviesgoed kun je vrijwel altijd wel gebruiken. Misschien niet in grote aantallen. Maar in elk huishouden sneuvelt er nog wel eens een glas, een ontbijtbordje of kopje. Dus eens in de zoveel tijd kun je weer losgaan en kun je je dinerborden, drinkmokken en theeglazen weer aanvullen. Bovendien is het altijd prettig als je over voldoende glazen, borden en bestek beschikt. Zo kan er altijd iemand extra bij het diner aanschuiven.

In deze rubriek vind je niet alleen maar glaswerk en servieswerk. We hebben ook party schaaltjes en taartplateau's in ons assortiment. Daarnaast vind je een zeer grote collectie met cartoon mokken. Zo'n tekst mok is erg leuk wanneer er zich een bepaalde gelegenheid voordoet waarbij er iets te vieren valt. Zo zijn er drinkmokken voor elke leeftijd, maar kun je een drinkmok kopen voor iemand die net geslaagd is of zijn of haar rijbewijs net gehaald heeft.