Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Barok tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Barok tafelzeil

Op zoek naar barok tafelzeil?

Een modern huis met een mooie vloer in betonlook, een klassieke inrichting, een strakke keuken… Je zou denken daar hoort een tafelzeil met een egale uni kleur bij. Niets is minder waar! Combineer die moderne stijl met klassiek, bijvoorbeeld een barok tafelzeil, je zult zien dat het resultaat overtreffend zal zijn!

Barok is niet alleen een mooie print voor een woning in klassieke stijl, ook in hippe en moderne woningen vind je vaak barok terug in bjivoorbeeld het behang of de gordijnen. Wat daar erg mooi bij staat is een barok tafelzeil. Barok tafelzeil is verkrijgbaar in verschillende prints en meerdere kleuren. Wil je dus een barok tafelzeil aanschaffen? Dan kun je een kleur en print kiezen dat jij het mooist vindt of wat het best past bij jouw interieur.

Een voordeel van een barok tafelzeil is dat je het het hele jaar door op je tafel kunt leggen. In zowel de zomer als de winter en in de lente en de herfst staat het tafelzeil mooi op je tafel. En ook voor de feestdagen in december is het tafelzeil zeer geschikt! De chique uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer in huis.

Een tafelzeil heeft iedereen nodig in huis. Het beschermt je tafel tegen beschadigingen en vlekken en het is veel makkelijker schoon te maken dan je tafel zelf. Wordt er een keer met eten of drinken op het tafelzeil geknoeid? Dan krijg je dit in de meeste gevallen zo weer schoon. Wordt er direct op de tafel geknoeid? Dan ben je langer bezig met schoonmaken en is het sowieso de vraag of je het uberhaupt nog uit je tafel krijgt! Ook wanneer je regelmatig kinderen over de vloer krijgt of misschien zelf kinderen hebt is het handig om een tafelzeil in huis te hebben die je makkelijk en snel op tafel kunt leggen. Gaan de kinderen knutselen of kleuren? Leg dan het tafelzeil op je tafel zodat je voorkomt dat er per ongeluk op tafel wordt gekleurd!