Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Blond Amsterdam tafelzeil kopen?

Ben jij fan van Blond Amsterdam en heb jij al een grote Blond collectie thuis staan? Deze Blond Amsterdam tafelzeilen mogen dan zeker niet ontbreken! Een prachtige aanvulling voor je collectie dat verkrijgbaar is in drie verschillende uitvoeringen. Staat niet alleen geweldig op iedere (keuken)tafel, maar is ook nog eens super praktisch. Want dit tafelzeil beschermt je tafel ook tegen vlekken en kleine krasjes. De standaard breedte van deze Blond Amsterdam tafelzeilen is 137 cm. De lengte gaat per 50 cm en kun je zelf kiezen. Ook is het tafelzeil verkrijgbaar in het rond en ovaal.

Vrolijke tafelzeilen met typische Blond Amsterdam prints!

Blond Amsterdam kenmerkt zich door vrolijke prints en leuke teksten op haar artikelen. Ook van de Blond Amsterdam tafelzeilen wordt je super vrolijk! Zo hebben we de ‘Pink Happiness’, een geweldig roze tafelzeil met afbeeldingen van lekkernijen zoals snoepjes, ijsjes en andere snacks. Behalve eten en drinken vind je op dit tafelzeil ook de bekende Blond Amsterdam dames en leuke teksten. Naast dit tafelzeil hebben we in ons assortiment ook het tafelzeil ‘Piece of cake’. Ook hierop staan heerlijke lekkernijen afgebeeld en grappige teksten zoals ‘Make cake, not war’.

Blond tafelzeil in Hollandse sferen..

Voor de liefhebbers van oer Hollandse tradities en prints hebben we het tafelzeil ‘Delfts Blond Amsterdam’ en het tafelkleed ‘Blond Amsterdam stamppot’ toegevoegd aan onze collectie. Het Delfts Blond tafelzeil is in het Delfts blauw en staat boordevol afbeeldingen van echte Nederlandse activiteiten zoals schaatsen en fietsen. Daarbuiten vind je tulpen en molens terug op het tafelzeil. Een echte eye-catcher! Het stamppot tafelkleed staat vol met pannen vol met stamppot, rookworsten, Nederlandse vlaggen en molens. Hollandser dan dit kan niet. Een geweldig winters tafelkleed!

De tafelzeilen uit deze categorie zijn al verkrijgbaar vanaf  € 4,95 per halve meter.