Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Doorzichtig tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Doorzichtig tafelzeil

Doorzichtig tafelzeil?


Met een doorzichtig tafelzeil bescherm je je tafelkleed of tafel tegen vlekken en kleine beschadigingen. In ons assortiment vind je doorzichtige tafelzeilen met retro ornamenten, vlinders, stippen en bloemen. Het plastic tafelzeil is geschikt voor elk interieur! Bovendien is het erg handig voor scholen en kinderdagverblijven!

Heb je een mooie tafel in je eetkamer of woonkamer staan die je graag wilt beschermen tegen vlekken en krassen, maar vind je het jammer dat en tafelzeil direct de uitstraling van je tafel bedekt? Een transparant tafelzeil is daar een oplossing voor! Het tafelzeil is doorzichtig en je zult je tafel er dus gewoon doorheen zien. Toch beschermt het zeil wel je tafel tegen vlekken en krassen die kunnen ontstaan tijdens het eten, knutselen of kleuren aan tafel. Het doorzichtige tafelkleed is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Wordt er een keer geknoeid met eten of drinken? Geen probleem! Pak een doekje en maak het eenvoudig schoon. Ook voor mensen met kinderen in huis of voor scholen/kinderdagverblijven is het kleed ideaal. Kinderen die aan tafel willen knutselen of kleuren kunnen dit doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er vlekken van stiften, potloden of verf in je tafel terecht komen.

Het doorzichtige tafelzeil is verkrijgbaar in meerdere soorten, we hebben het ‘standaard’ doorzichtige tafelkleed zonder print of patroon. We hebben echter ook doorzichtige tafelzeilen met een print zoals bloemetjes, vlindertjes en andere sierlijke patroontjes. Wil je dus een vrolijk tafelzeil welke wel doorzichtig is, dan is een van deze transparante zeilen met een print wellicht wat voor jou.

Wil je het doorzichtige kleed zelf beoordelen voor je je bestelling plaatst? Dat kan! Je kunt eenvoudig een proefstaaltje van het kleed bestellen in onze webshop. Met het proefstukje kun je zelf beoordelen of de dikte, het materiaal en eventueel een stukje van de print naar wens zijn.

Bestel je een tafelkleed op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze dezelfde dag verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!