Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fotoprint tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Fotoprint tafelzeil

Tafelzeil met fotoprint bestellen?

Bij onze reeks fotoprint tafelzeilen zijn prachtige foto´s verwerkt in de print van het tafelzeil. Resultaat: fris zeil met levensechte afbeeldingen van gras, bloemen, vissen, fruit en cupcakes! Het foto tafelzeil is verkrijgbaar vanaf 50 centimeter. Wil je een rol tafelzeil? Geen probleem, bijna alle rollen tafelzeil kunnen wij uit voorraad leveren!

Een tafel zeil heeft meerdere voordelen, allereerst ziet het er natuurlijk erg gezellig uit. Het zeil is verkrijgbaar in meerdere prints en kleuren en de kans is dus erg groot dat er een tafelkleed bij zit wat aan jouw wensen voldoet. Je kunt een zeil kiezen met kleuren die bij jouw interieur passen maar je kunt ook gewoon een tafelzeil kiezen wat jij zelf het mooist vindt. Een tafelkleed is verkrijgbaar in vele verschillende prints waar je je woonkamer of eetkamer een leuke uitstraling mee kunt geven.

Naast dat het zeil leuk is ter decoratie in huis, is het natuurlijk ook erg beschermend. Een tafelkleed beschermt je tafel namelijk tegen krassen en vlekken. Tijdens het eten of drinken aan tafel kan er natuurlijk wel eens geknoeid worden en het tafelzeil beschermt je tafel in zo’n geval tegen vlekken. Het zeil is namelijk eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Niet alleen tijdens het eten kan er geknoeid worden, ook wanneer er geknutseld wordt, wanneer je bijvoorbeeld kinderen in huis hebt, kan het zeil erg goed van pas komen. Wanneer je je tafel dekt met het zeil bescherm je je tafel tegen beschadigingen van bijvoorbeeld stiften, potloden, verf, lijm, scharen etc. Het tafelzeil biedt natuurlijk geen bescherming tegen alle scherpe voorwerpen, wil je extra bescherming aan je tafel geven? Dan is wellicht de zogenaamde ‘tafelbeschermer’ iets voor jou. Deze beschermer is dikker dan het ‘gewone’ tafel zeil en is dus extra beschermend! Het is een doorzichtige bescherming en je kunt er dus eventueel een ander zeiltje met een leuke print onder leggen.