Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Geruit tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Geruit tafelzeil

Geruit tafelzeil

In deze rubriek vind je geruit tafelzeil. Tafelzeilen met kleine ruitjes, tafelzeiltjes met grote ruitjes en tafelzeilen met een mix van ruiten en andere afbeeldingen. Ruitjes tafelzeil is altijd erg populair. De geblokte ruit is tijdloos en kan vrijwel met elk interieur gecombineerd worden.

Rode ruitjes, groene ruitjes, blauwe ruitjes, gele ruitjes of roze ruitjes, je vindt ze allemaal in deze categorie! Een ruitjes tafelzeil zorgt voor een gezellige en vrolijke sfeer in de eetkamer.

Bij Presentsathome vind je niet alleen tafelzeil met ruitjes, je vindt hier ook tafelzeil met stipjes, bloemetjes, streepjes, fotoprintjes, dieren en fruit. Zoek je een andere print, dan hebben we ook speciale categorieën zoals tafelzeil retro, tafelzeil brocant en tafelzeil landelijk. Van ieder tafelzeil is een proefstaaltje beschikbaar. Met het proefstaaltje kun je het tafelzeil zelf beoordelen voordat je je daadwerkelijke bestelling plaatst. Je kunt de print en de kleuren bekijken maar ook het materiaal beoordelen.

Combineer tafelzeil met plakfolie!

Op presentsathome.nl vind je niet alleen tafelzeilen, je vindt hier ook plakfolies met leuke printjes. De printjes van het tafelzeil zijn ook nog eens erg goed te combineren met de plakfolies. Kies je bijvoorbeeld een groen geruit tafelzeil, dan is het erg leuk om je kastjes te versieren met een plakfolie met groene tinten. Om te kijken of de printjes bij elkaar en bij jouw interieur passen, kun je van beiden een proefstaaltje bestellen.

Bestel je een tafelzeil met ruitjes op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!