Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Gestreept tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Gestreept tafelzeil

Gestreept tafelzeil kopen?

Gestreept tafelzeil geeft een frisse, heldere uitstraling. In onze collectie vind je onder andere Mexicaans zeil met strepen. Dit tafel zeil met gestreepte lijnen is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wil je meerdere tafeltjes van een gestreept tafelzeiltje voorzien? Combineer dan diverse kleuren voor de meest hippe en speelse uitstraling!

Een tafel zeil heeft meerdere voordelen. Behalve dat het er erg leuk en gezellig uit ziet heeft het namelijk ook nog een beschermende werking. Zeker met kinderen in huis, die graag tekenen, knutselen of knippen en plakken, is het zeil geschikt ter bescherming van je tafel. Wordt er een keer uitgeschoten met een stift, een pen of een potlood? Dan heb je niet direct een dikke streep op je tafel! Ook tijdens het eten of drinken aan tafel is het handig om het tafelzeil er onder te leggen. Wordt het geknoeid met eten of drinken? Dan maak je dit eenvoudig weer schoon met een vochtige doek.

Een tafel zeil kun je niet alleen op je tafel leggen ter decoratie of ter bescherming. Je kunt namelijk ook knutselen met tafelzeil! Zo kun je met het zeil je eigen woondecoratie creëren, je woonaccessoires pimpen of andere creatieve dingen maken. De tafelzeilen zijn in vele printjes verkrijgbaar waardoor je erg leuke creaties kunt maken. Ook bieden we regelmatig een tafel zeil knutselpakket aan in deze webwinkel. Dit knutselpakket zit bomvol met allerlei rest stukjes zeil. De printjes van deze zeilen zijn erg variërend, het is dus een leuk en verrassend pakket voor echte creatievelingen en het is ook erg leuk op scholen, kinderdagverblijven en andere knutselclubjes. In onze speciale pagina ‘gemaakt van tafelzeil’ vind je een heleboel voorbeelden en ideeën van wat je allemaal kunt maken van tafelkleed.

Bestel je een tafelzeil op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen wordt het de volgende dag al bij je bezorgd!