Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kerst tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Kerst tafelzeil

Op zoek naar een kerst tafelzeil?

Kerst of geen kerst, wij verkopen het hele jaar door kerst tafelzeil. Waarom? Gewoon omdat er vraag naar is, zelfs in de zomer! Vind hier de leukste kerst tafelzeilen met kerstmannen, schaatsende mensen, sneeuwpoppen, kerstkransjes en tafelzeil met goud en zilverkleurige motiefjes.

Kerst is zoals velen zeggen, “The most wonderfull time of the year”, of terwijl, de mooiste tijd van het jaar. Huizen worden versiert met lampjes, slingers en leuke decoratie, de kerstboom wordt opgetuigd, er worden cadeautjes gekocht, er wordt heerlijk eten gemaakt en we zijn gezellig samen met familie en vrienden. En niet alleen de 2 kerstdagen geniet je van de kerst, wanneer Sinterklaas is vertrokken wordt de woonkamer vaak al omgetoverd in kerst sfeer.

Bij kerstversiering denk je natuurlijk als eerst aan de kerstboom, daarna denk je aan lampjes en andere decoratie. Een kerst tafelzeil mag niet ontbreken bij jouw kerstversiering. Een tafelzeil kan al snel een hele andere look geven aan jouw kamer. Het tafelzeil Jingle Balls heeft bijvoorbeeld een hele mooie, luxe en chique uitstraling, deze matchen vaak heel mooi met een met goud of zilver versierde kerstboom. Dek je tafel met een leuk kerst tafelzeil en zet er vervolgens een paar leuke kaarsen, een vaas met verlichte kerstballen of andere decoratie op en je hebt al een gezellige sfeer in huis. Een leuk servies, wat leuke servetjes en laat het kerst diner maar beginnen! Jouw tafel is er in ieder geval klaar voor!

De kerst tafelzeilen worden speciaal voor je op maat gesneden. De zeilen hebben een standaard breedtemaat, de lengte is naar keuze per 50 cm.