Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinder tafelzeil

De leukste tafelzeilen voor kinderen en kinderfeestjes! Vandaag bestellen? Morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Kinder tafelzeil

Tafelzeil voor kinderen kopen?

Is je kind jarig en wil je zijn of haar kinderfeestje gezellig thuis vieren? Dan is het wellicht een leuk idee om naast ballonnen en Engelpunt feestslingers, ook een feestelijk tafelkleed op tafel te leggen. Met een vrolijk tafelzeil voor kinderen creëer je meteen al die sfeer die bij een kinderfeestje hoort. Als je de tafel dan ook nog leuk aankleed met kartonnen bordjes, een kitsch thermoskan en gekleurd bestek, dan kan het feest toch niet meer stuk?! Je kunt kiezen voor een hip kindertafelzeil, maar als je denkt dat het een enorme knoei partij gaat worden, kun je eventueel ook voor een papieren tafelkleed gaan. Wij verkopen namelijk ook papieren tafelkleden op rol. Met een papieren kleed kun je na afloop van het feestje gewoon de boel oppakken en in de papier container gooien. Het tafelzeil kun je ook weggooien, maar dat is zonde. Tafelzeiltjes zijn namelijk herbruikbaar! Met een vochtige doek neem je gemakkelijk het zeil af en kun je het weer oprollen of opvouwen en later voor een volgend feestje weer gebruiken.

Onze collectie kindertafelzeilen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor kinderfeestjes. Ook als je een feestje wilt organiseren omdat jouw kind de communie heeft gedaan, als hij of zij het zwemdiploma heeft gehaald of je wilt vieren dat je kind naar de volgende klas is overgegaan, zijn dat allemaal van die speciale momenten die je met je kinderen kunt vieren door gezellig thuis wat lekkers te eten op een vrolijk gedekte tafel!

In onze collectie vind je heel bijzonder Efteling tafelzeil met afbeeldingen van de bekende sprookjes, het Woezel en Pip tafelkleed, tafelkleden met dieren printjes en zelfs met straten en auto wegen. Dit tafelzeil is zo leuk omdat je het tegelijkertijd kunt gebruiken als een soort speelkleed. Kinderen kunnen met autootjes door de straatjes rijden en zo urenlang zoet zijn. Al onze tafelzeilen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter. Dat maakt het ook nog eens extra aantrekkelijk om met kinderen gezellig aan tafel met tafelzeil te gaan knutselen. Wist je namelijk dat je hele leuke dingen van zeil kunt maken? Met een aantal stukjes zeil, een schaar en wat lijm kunnen kinderen zich urenlang vermaken! Zo zie je dat tafelzeil niet alleen als tafelbeddekking wordt gebruikt, maar zelfs voor vermaak wordt ingezet!