Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Landelijk tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Landelijk tafelzeil

Op zoek naar rustiek, landelijk tafelzeil?


Wij hebben voor jou gevonden: sfeervolle tafelzeilen met de mooiste landelijke prints. Tafel zeil met boerenbont, met kippen of brocante vogelhuisjes. Tafelkleden die een landelijke keuken of woonkamer net even die finishing touch geven. Leef je uit in onze rubriek landelijk tafelzeil!

In deze categorie vind je onder anderen tafelzeilen met hout look. Deze zeilen zijn erg populair. De printjes passen namelijk bij vrijwel alle interieur stijlen en ze matchen erg leuk met bijvoorbeeld houten meubels. Ook wanneer je houdt van hartjes ben je in deze categorie aan het juiste adres. Je vindt hier verschillende prints met hartjes zoals ‘hartjes mix’, ‘harten en ruiten’  en ‘hartjes brocant’. Deze tafelkleden hebben een gezellige en liefdevolle uitstraling.

Welke afmeting moet ik bestellen?
Heb je een leuke print gevonden? Dan kun je het zeil gaan bestellen. De tafelkleden worden speciaal voor je op maat gemaakt. De breedte is standaard, de lengte kun je kiezen en gaat per 50 cm. De keuze in afmeting is natuurlijk helemaal aan jezelf! Wil je dat het tafelzeil ver over de randen van je tafel hangt of wil je dat dit juist niet zo ver over je tafel heen hangt? Wij raden zelf altijd aan om circa 20 cm over alle kanten van je tafel heen te laten hangen. Je meet dus je tafel op en telt er aan alle kanten 20 centimeter bij op. Staat deze exacte maat niet in het keuzemenu? Kies dan de afmeting die net iets groter is dan deze maat. Het zeil kun je eventueel zelf nog in de exacte maat knippen met een schaar of snijden met een mesje, dit is zeer eenvoudig.
Wil je een rond of ovalen tafelzeil? Ook dat is mogelijk! In ons assortiment zijn veel tafelzeilen ook rond of ovaal verkrijgbaar. Heb je dus een ronde of ovalen tafel? Ook dan vind je bij Presentsathome een zeil wat geschikt is voor jouw tafel!