Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Linnen tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Linnen tafelzeil

Op zoek naar een linnen tafelzeil?


Linnen tafelkleden, ze zijn prachtig maar worden gauw vies. Een goed alternatief is het linnen tafelzeil. Een linnen tafelzeil ziet er vrijwel hetzelfde uit als een linnen tafelkleed. Het grote voordeel is dat het zeil met een vochtig doekje heel eenvoudig af te nemen is. Ons tafellinnen is verkrijgbaar in prachtige warme kleuren zoals beige, taupe, bruin, grijs, antraciet en paars.

De tafel zeilen uit deze categorie hebben een erg mooie en chique uitstraling. Een groot voordeel van deze zeilen is dat ze geschikt zijn voor ieder seizoen in het jaar. Of het nou lente, winter, zomer of herfst is, het linnen tafelzeil zal erg goed staan op jouw tafel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en met diverse prints er op, de kans is dus groot dat er een zeil bij zit wat bij jouw eetkamer of woonkamer past.

Een tafelzeil is een onmisbaar item in huis. Het is voor verschillende doeleinden geschikt. Allereerst natuurlijk om je tafel te beschermen tijdens het eten. Iedereen knoeit wel eens iets tijdens het eten. Of het nou je drinken is wat omvalt of eten waar mee geknoeid wordt, je kunt er vervelende vlekken in je tafel aan overhouden. Een tafelzeil is hiervoor een goede oplossing. Je legt het zeil op je tafel en wanneer er geknoeid wordt kun je dit eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Naast dat het je tafel beschermt tegen knoeien, beschermt het je tafel ook wanneer er kinderen aan tafel knutselen en kleuren. Tijdens het knutselen aan tafel kan er ook nog wel eens op de tafel getekend worden of geknoeid worden met lijm of verf. Om vlekken te voorkomen kun je je tafel beschermen met een tafel zeil. Niet alle soorten vlekken zijn van het tafelkleed te verwijderen, maar we hebben natuurlijk liever een vlek in het zeil dan een vlek in de tafel zelf!

Bestel je een linnen tafelzeil op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd.