Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Patchwork tafelzeil

Patchwork tafelzeil kopen?
Tafelzeil met een patchwork print is vaak druk, maar wel erg knus! Niet voor niets kiezen veel klanten bewust voor het patchwork tafelzeil! Wil je ook zo'n leuk patch printje op tafel hebben? Bestel dan uit ons grote aanbod!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Patchwork tafelzeil

Patchwork tafelzeil kopen?

In deze rubriek vind je al onze patchwork tafelzeilen. Officieel betekent het woord patchwork 'het werken met lapjes stof'. Het is een bepaalde stijl die je soms ziet verwerkt in tassen en tafelkleden. Het is een heel karwei om een product van patchwork te maken. Om te beginnen heb je namelijk allemaal lapjes stof, katoen, leer of zeil nodig. Vervolgens ga je kijken met welke kleuren of patronen je uiteindelijk wilt gaan werken. Als je dat hebt uitgezocht is het zaak om al deze kleine stukjes aanelkaar te naaien. Maak je een tafelzeil? Dan kun je deze tot slot nog afwerken met een biasband of kanten randje. In onze collectie vind je geen 'echte' handgemaakte patchwork tafelzeilen. De reden is, dat er heel veel werkuren in gaat zitten en dat een patchwork tafelzeil dan eenvoudig weg té duur wordt. Toch hebben we een betaalbaar alternatief voor jou gevonden! Namelijk kant en klare tafelzeilen met patchwork patronen. De stukjes zijn in dit geval dus niet met de hand aan elkaar genaaid, maar het patroon doet je vermoeden dat dat wél zo is.

Tafelkleed kopen met een patchwork patroontje...

Onze patchwork collectie bestaat momenteel uit allemaal leuke tafelkleden die ook in het rond en in een ovale vorm te bestellen zijn. Over het algemeen hebben dit soort tafel zeilen een vrij drukke print die soms om en om, of soms om het aantal vakjes weer herhaalt wordt. Omdat het patroon van het tafelzeil zelf al vrij druk is, raden we je aan om deze tafelbedekking niet met al te veel woonaccessoires te bekleden. Deze tafelbekleding staat niet alleen erg leuk op tafel, maar is nog eens ontzettend handig ook! Eten dat je tijdens het diner per ongeluk naast je bord laat vallen, veeg je met een vochtig doekje zo weer van tafel. Vlekken die door knoeien op het tafelzeil zijn ontstaan, zijn er vaak zo weer af te poetsen. Wel moet je oppassen met spaghetti saus, ketchup, rode wijn en andere heftige sauzen. Deze trekken gauw in het zeil, dus is het zaak om deze vlekken zo snel mogelijk schoon te maken.

Een webshop met nog veel meer leuke woonaccessoires!

Ja je leest het goed! In deze webwinkel vind je niet alleen maar tafelzeil, maar vind je nog veel meer leuke hebbedingen voor in, aan en rondom het huis. Hippe spullen voor in de keuken bestaande uit onder andere het servies van Blond Amsterdam, een thermoskan met een Oosterse stijl die je gewoon moét hebben en heel veel handige keukenaccessoires van Qualy en Derriere la Porte. Voor in de tuin vind je in onze collectie een heel scala aan vogelhuisjes. Zo'n vogelhuisje staat niet alleen heel decoratief in jouw tuin, het maakt je ook nog eens erg geliefd in de buurt. Vooral als je je tuinvogels zo nu en dan ook nog eens verwent met een vogelbadje en wat vogelvoer. Ook voor kinderen vind je in ons groeiende warenhuis erg leuke dingen zoals een retro tuimelaar, dierenlampen die als een soort figuurlamp een prachtige sfeerverlichting in de kinderkamer geven en andere kadootjes waar jong en oud vrolijk van worden. Mocht je besluiten om een aankoop te doen? Weet dan dat je aankoop gratis bezorgt wordt als deze een winkelwaarde van boven de € 50,- heeft. We wensen je veel shop plezier bij Presents at home!