Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Retro tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

38 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

38 artikel(en)

Retro tafelzeil

Retro tafelzeil kopen?

De jaren 60, de jaren 70… de tijd van het retro bolletjes behang. Van oranje met bruin gekleurde vloerkleden. En het tijdperk van de new age hippies. De hippies hebben in de loop der jaren het straatbeeld verlaten. De vintage en retro stijlen van de jaren 60 & 70 zijn terug van weggeweest en zijn hipper dan ooit! Daarom voor de liefhebbers speciaal het retro tafelzeil.

Retro is weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet het steeds vaker terug in woonaccessoires en meubels. Er is erg leuke retro decoratie verkrijgbaar en je kunt je woning dus eenvoudig een nieuwe look geven. Een tafelzeil is ook zo’n decoratie. In ons assortiment vind je een groot assortiment met retro tafel kleden. Deze kleden hebben leuke kleurtjes zoals blauw, wit, groen en grijs maar ook vind je zeilen met heel veel verschillende, vrolijke kleurtjes zoals het tafelzeil poetry of het tafelzeil van kitsch kitchen. Omdat het assortiment zo uitgebreid is kun je vast en zeker een zeil vinden wat je mooi vindt of wat bij jouw interieur past.

De tafel zeilen worden speciaal voor je op maat gemaakt per 50 cm. De zeilen hebben een standaard breedte, de lengte kun je kiezen per 50 cm. Ook de prijs wordt per 50 cm berekend zodat je dus nooit te veel betaald voor een te groot tafelzeil. Ook is het mogelijk om het tafelzeil in een vorm te snijden zoals rond en ovaal. Heb je dus een retro ronde of ovalen tafel? Ook daar kan een van onze leuke tafelkleden op gelegd worden!

Een zeil voor op tafel zorgt niet alleen voor een leuke look. Het heeft daarnaast natuurlijk ook een beschermende werking. Wordt er bijvoorbeeld geknoeid aan tafel tijdens het eten en/of drinken? Of gaan je kinderen tekenen of knutselen aan tafel? Het tafelzeil is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Bestel je een tafel zeil op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!