Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Rond tafelzeil

Rond tafelzeil kopen? Kies hier je favoriete ronde kleed in 120, 140 of 160 centimeter doorsnee. Vandaag bestellen = Morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 241

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 241

Rond tafelzeil

Wil je een rond tafelzeil kopen?

Wil je je ronde tafel van leuke tafelbekleding voorzien? Dan hebben wij de leukste ronde tafelkleden voor jou in deze categorie verzameld. De meeste ronde tafelzeilen die wij verkopen hebben een diameter van 120 centimeter of 140 cm. De grootste hebben een doorsnee van 160 centimeter. Is jouw tafel kleiner dan de afmetingen die wij genoemd hebben? Dan is dat in principe geen probleem. De meeste mensen laten het tafelkleed aan de randen namelijk een stukje overhangen. Voor de overhang zijn geen richtlijnen. Dit is puur persoonlijk. De ene persoon vind het mooi als het tafelzeil circa 10 cm overhangt terwijl een ander kiest voor 25 centimeter. Veel printjes die je in deze rubriek ziet, worden door de fabrikant niet in het rond geleverd. Echter kunnen wij met onze speciale snijmachine alle pvc tafelzeilen van de rol, speciaal voor jou in het rond snijden! Zo kun je dus ook een Kitsch Kitchen tafelkleed, dat normaal gesproken alleen in rechte stukken verkrijgbaar is, nu ook in het rond en zelfs ovaal bestellen. Nadeel van dit custom made laten snijden is dat het na bestellen, niet meer retour mag worden gezonden. Verstandig is dan ook altijd om, voordat je een tafelzeil wilt kopen, je eerst een proefstaaltje bestelt. Al onze proefstaaltjes worden gratis verzonden en als je een proefstaaltje bestelt, ontvang je van ons een kortingscode waarmee je je tafelzeil met korting kunt kopen! De grote ronde tafelzeilen, die van 160cm zijn kant en klaar producten. Hiervan kan geen proefstaaltje worden besteld, maar deze producten mits ongebruikt, wel weer retour gezonden worden. Het Kitsch Kitchen tafelzeil en het Mexicaanse zeil kan alleen met een doorsnee van 120cm worden gesneden. De overige prints met bloemen, met Hollandse taferelen, het tafelzeil met vlinders en de kerstkleden worden standaard op 140cm rond gesneden.

Ronde tafelkleden

In onze collectie vind je ook ronde buitentafelkleden. Dit zijn zogenaamde antislip schuimtafelkleden. De kleden zijn zacht en schuiven door de antislip niet met het eerste beste zuchtje wind van tafel af. Toch is het wellicht verstandig om het tafelkleed met tafelkleedklemmen vast te zetten of er een zware bloempot op te zetten. Zo weet je zeker dat je tafelkleed ook bij stormachtig weer niet drie huizen verderop in de tuin belandt. De vinylkleden voor buiten verkopen wij met een doorsnee van 150cm. Deze vinyle tafelkleden verkopen wij ook in het vierkant en in rechthoek vorm. Heb je binnenkort een verjaardag en weet je niet wat je diegene cadeau moet geven? Denk dan eens aan een leuk tafelzeiltje. Mensen verwachten het niet, maar het is echt een leuk en origineel kado. Bovendien zijn tafelzeilen echt van die woonaccessoires die iedereen wel kan gebruiken! Als je degene waarvoor je het tafelkleed wilt kopen, een beetje kent, kun je ongetwijfeld wel een print vinden die bij die persoon past. Dat kan een vintage of retro printje zijn, een moderne print of misschien houdt diegene wel heel veel van dieren en kun je haar verrassen met een leuk rond dierentafelkleed!