Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil dieren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Tafelzeil dieren

Tafelzeil met dieren kopen?

Gek op beestjes? Bestel dan tafelzeil met dieren. We hebben speciaal voor jou tafelzeil met katten, tafelzeil met vlinders, tafelzeil met vissen, tafelzeil met vogels, tafelzeil met pauwen en kindertafelzeil met grappige hertjes en kaboutertjes. Alle tafelzeilen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter.

Flamingo tafelzeil

Nieuw in het assortiment is het tafelzeil met flamingo’s. Dit onwijs hippe tafelzeil staat geweldig bij ieder interieur. Op dit tafelzeil zie je de leuke roze flamingo’s op een groene achtergrond met donker groene en lime groene bladeren er op. Het is dus een tropisch tafelzeil en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Het dieren tafelzeil is leuk voor jong en oud. Veel kinderen zijn gek op dieren en zullen het daarom ook erg leuk en gezellig vinden wanneer de tafel gedekt is het met dieren tafelzeil. Of je kind nou gek is op vlinders of vogels of op koeien en kippen, je vindt het allemaal in ons uitgebreide dieren tafelzeil assortiment. Ook qua kleuren heb je veel keuze. We hebben hele kleurrijke dieren tafelzeilen zoals het tafelzeil pauw en het tafelzeil patchwork figuurtjes maar we hebben ook wat minder opvallende prints met dieren zoals het tafelzeil vogelkooi of het tafelzeil kip koe schaap.

De tafelzeilen worden speciaal voor je op maat gemaakt. We hebben de tafelzeilen op grote rollen waar we de door jou kozen maat vanaf snijden, zo is het niet nodig een hele rol te bestellen wat je vervolgens toch niet helemaal nodig hebt. Bij ons kun je zelf de maat van je tafelzeil kiezen. Je kunt de lengtemaat kiezen per 50 cm.