Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil pasen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Paas tafelzeil kopen?


Geef jij dit jaar een gezellig paas brunch? Vergeet dan niet je tafel leuk aan te kleden! Die aankleding begint natuurlijk al met het tafellinnen... Dit moet vrolijk en natuurlijk alles met Pasen te maken hebben! Wat dacht je van onze Paas tafelzeilen? Helemaal in de sfeer van Pasen én nog makkelijk afneembaar ook, dus knoeien mag! Laat de paasdagen maar komen!

De speciale Paas collectie bestaat uit meerdere leuke prints die echt bij Pasen passen. Het zijn gezellige en vrolijke prints. De zeilen uit deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Of je nou een rechte, ronde of ovalen tafel hebt, bij Presentsathome vind je een geschikt zeil voor op je tafel! De tafelkleden worden speciaal voor je op maat gemaakt. Ze hebben een standaard breedte, de lengte kun je kiezen en gaat per 50 cm. Het zeil kan ook speciaal voor jou rond gesneden worden en ook ovaal is mogelijk in drie afmetingen.

Hoe groot moet ik het tafelzeil bestellen?
Dat is natuurlijk helemaal aan jou zelf! Je kunt het tafelzeil aan alle kanten een klein stukje over de randen laten hangen, je kunt er ook voor kiezen om een langer stuk over de tafel heen te laten hangen. Wij zelf raden altijd aan om circa 20 centimeter over alle kanten van je tafel heen te laten hangen. Je meet dus je tafel op en telt er vervolgens aan alle kanten zo’n 20 centimeter bij op. Staat de afmeting niet in het keuzemenu? Dan raden we aan een maat groter te bestellen. Je kunt het zeil namelijk heel eenvoudig bijsnijden met een mesje of bij knippen met een schaar.

Een tafel zeil is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, het is ook erg leuk om cadeau te doen. Ga je de Paasdagen naar familie of vrienden? Neem dan een leuk Paas kleed mee! Je moet in zo’n geval natuurlijk wel even weten hoe groot de tafel van je vrienden of familie is zodat je de juiste afmeting besteld.

Bestel je een tafelzeil op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd.