Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil stippen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Tafelzeil stippen

Tafelzeil stippen

Men noemt het polkadot tafelzeil, nopjes tafelzeil, bolletjes tafelzeil of tafelzeil stippen. Maar wat voor een benaming men er ook aan geeft, we hebben het allemaal over hetzelfde, namelijk het tafelzeil met de bonte stipjes. In ons assortiment vind je heel veel tafelzeilen met stipjes, kleine stipjes, grote stipjes, zwart-witte stipjes of gekleurde stipjes. Het tafelzeil met stippen ziet er gezellig uit en past dan ook bij vrijwel ieder interieur.

Vrolijk tafelzeil

Het tafelzeil met stippen is erg vrolijk. Vooral het tafelzeil met grote polkadots gekleurd is erg vrolijk, het tafelzeil bevat namelijk stippen in allerlei kleuren op een witte achtergrond. Ook de andere gekleurde tafelzeilen met stippen, zoals het tafelzeil stippen geel of het tafelzeil stippen rood, zien er gezellig en vrolijk uit.

Rond of ovaal tafelzeil stippen

Wil je een tafelzeil met stippen maar heb je een ronde of ovale tafel? Geen probleem! In de categorie ronde tafelzeilen vind je alle tafelzeilen die wij voor jou rond kunnen snijden, en in de categorie ovale tafelzeilen vind je alle tafelzeilen die wij ovaal voor jou kunnen snijden. De tafelzeilen met stippen staan ook in deze categorieën en kunnen we dus rond of ovaal voor je snijden!

Vind je tafelzeil stippen toch niet helemaal bij jouw interieur passen? Geen probleem. We hebben namelijk nog véél meer tafelzeilen met leuke printjes in ons assortiment! Wat dacht je bijvoorbeeld van tafelzeil met sterretjes, ruitjes, bloemetjes of streepjes? Of kijk eens in de categorieën brocant tafelzeil, retro tafelzeil of landelijk tafelzeil om een tafelzeil uit te zoeken die bij jouw interieur past!

Heb je een leuk tafelzeil gevonden, maar ben je nog niet overtuigd? Bestel dan eenvoudig en snel een proefstaaltje van het gewenste tafelzeil. Met het proefstaaltje kun je het tafelzeil zelf beoordelen, je kunt de print bekijken en het materiaal beoordelen. Een proefstaaltje kost slechts € 1,35 en wordt gratis verzonden!